Sunday, 17 April 2016 12:00

Seminar i radionica: Put satkan od svetlosti 23. i 24. aprila 2016. u Beogradu

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

U organizaciji seminara 23. i 24. aprila u Beogradu održaće se seminar i radionica "Put satkan od svetlosti".

Predavač je Pipi Mila Dragica Rajić Racić koja jednom godišnje održava seminar u Srbiji. Svako ko zna rad Pipi Mila Dragica Rajić Racić zna da je ovo prilika da promeni svoj život, iz minus u plus kako ona voli da kaže. To je žena koja je pobedila rak sama i koja je promenila svoj život iz korena.

"Ja sam zaista pobedila rak, pobedila (podsvesne) strahove, pobedila nemoć bilo koje vrste. Moja pobeda se može pojasniti Znanjem. Nisam pila ništa posebno, nisam jela ništa posebno, jednostavno sam saznala Istine i iscelila sam se sama. Mi smo velika moć.” Pipi Mila Dragica Rajić Racić

 SEMINAR “Univerzalno (Božansko) Znanje”

Subota: 23. 04. 2016. Trajanje od 11:00 do 17:30. Pauze: 13:00-14:00 i 15:30-15:50

Na seminaru ćemo raditi konkretne TEME EDUKACIJE SVESTI:

- Šta je to transformacija i šta je to Univerzalno (Božansko) Znanje?

- Mudrost svesnosti o zdravlju, ljubavi, finansijama, odnosima i karijere (kreacije)

- Znanje o Božanskom kanalu i pojašnjenje zašto i kada je moguće kanalisati.

Seminar se radi po jedinstvenoj skici pobede, koju danas živim i po načinu ponašanja koji me je doveo do pobede. Mnogi me već poznaju po knjigama: “PUT SATKAN OD SVETLOSTI” i “ČAROBNOST TRANSFORMACIJE IZ MINUSA U PLUS”. Neki su se upoznali sa mnom preko tekstova iz časopisa novinara, tv nastupa, ili pak na nekom od mojih prethodnih predavanja ili seminara. A neki me poznaju po mojim umetničkim delima ili po čudima isceljenja sebe i drugih. Sve su to moje pobede. Ipak je to velika pobeda pobediti bolest zvana rak sa metastazama, onda kada lekari saopšte da imaš par meseca života. Pobeda je najvažnija i ta pobeda nije samo izlečenje, već je to moja kompletna mudrost koja danas živi u meni.

Na Seminaru se upoznajete sa pravilima PLUSA. Naučićete kako da se nosite sa situacijama koje nisu pozitivne. Suočićete se sa Univerzalnim Istinama, a koje su ljudima uglavnom nepoznate. Spoznajom postajete svesni i postaje vam jasno šta vam je važno, a šta manje važno u vašim životima. Ovakvim spoznajama (Znanjem) ćete lakše moći da stvarate sopstveni sklad (ravnotežu). Sklad to jest ravnoteža je nešto najvažnije i tačno je da se ono nalazi u vama. Zato, pristupite spoznaji, kako bi taj sklad i živeli. Drugim rečima je to DUBOKI MIR u vama, iz svesnog stanja, Znanjem.

RADIONICA “Čarobna transformacija- mogu ja, možeš i ti”

Nedelja: 24. 04. 2016. Trajanje od 11:00 do 14:30, Pauze:12:00- 12:20 i 13:30- 13:50

Radionica će vas uvesti u spoznaje kako se može održavati ravnoteža. Spoznaćete konkretne korake za rad na sebi. Upoznaću vas dublje i sa meditacijom, koju sam sama iskreirala, istrenirala i koristila za svoju samopomoć u najtežim trenucima. Uvešću vas u spoznaje metode i tehnika, koje ćete moći sami da iskoristite za sebe, kad god vam je potrebno. Upoznaću vas i sa vibracijama koje danas žive u meni. Pričaćemo o uspehu i konkretnim primerima. I na kraju pripremite pitanja za predavača. Ono što želim da uradim sa vama, je da vas osamostalim, kako bi mogli uvek sami da upravljate sobom u PLUSU. Važno je pohađati seminar pre radionice, zbog Znanja koje je potrebno, kako bi uspešno obavili radionicu- praktični deo.

Nešto o PUTU SATKANOM OD SVETLOSTI

 PUT SATKAN OD SVETLOSTI je jedan Univerzalni put, koji svetli zbog vas/ zbog svih nas. Pre nekoliko godina sam dotakla dno, koje je zastrašujuće. Onda kada nemamo spoznaje i nemamo saznanja o Istini Univerzuma, vrlo lako može čovek da ode u destrukciju. Iščupala sam se sa velikim trudom i borbom i shvatila sam da nemamo dovoljno EDUKACIJE SVESTI na ovoj planeti, pa sam se lično odlučila za svetlo, kojim ću i drugima rado osvetliti puteve, svojim radom, svojim otkrićima i svojim Znanjem, metodama i tehnikama. Na ovakav način, svi zajedno činimo ovu našu planetu, boljom i svako svojim doprinosom osvetljava bar jedan delić, a znamo da gde ima imalo svetlosti, tu tama prestaje. Ako želite da upoznate svoj unutrašnji mir, ako želite biti od koristi sami sebi, a i drugima na pravilan način, ako želite i sami osvetliti svoj put, a i put nekog pored sebe, upoznajte se sa mojim pobedama i mojom mudrošću, kroz seminare,

predavanja i radionice, koje vam omogućuju SPOZNAJE MOĆI. Želite li imati pozitivnu moć, balans, ljubav i slične osobine, koje označavaju lep i zadovoljan život,ovo je pravo mesto za spoznaju sebe i dodir sa sopstvenom Božijom Energijom. Moj cilj je da svako postigne sosptvenu Pozitivnu Moć i MUDROST i uspe da sebe voli, voli sve oko sebe na univerzalan način, pravilno upravlja sebe i ostvaruje se. Ukoliko ne steknete sopstvenu ravnotežu PLUSA, nedovoljno je dobijati od drugih pozitivnu energiju, jer kada niste sa pozitivnim ljudima (to jest ako nisu pozitivni prema vama), upadate u naboj negativnosti. Da bi uspeli da vladate situcijama, kada imate oko sebe negativnosti, potrebno je steći mudrost, koja vas vodi i na takav način situacije i nisu negativne, već naprotiv uvek su u vašu korist pozitivne. Svo ovo znanje možete dobiti na mojim predavanjima, seminarima i radionicama. Upamtite ovo, RAZLIKA JE IZMEDJU SVESNOTI I NESVESNOSTI, a ja tu SVESNOST zovem NADSVESNO STANJE. Ne moye covek ni salajti koliko je u nesvesnosti, sve dok se ne osvesti. Ovo vam je sada vaša prilika.

KOTIZACIJA:

AKTUELNO: Jedna osoba 5000 din., tri osobe zajedno 12000 din. (treća osoba plaća samo 2000. din.)

Osobe koje su vec bile na prethodnim seminarima imaju popust 20%. Za prijave i ostale informacije putem e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefone: 063/428 494; 065/ 40 80 106

Broj mesta je ograničen, pa zato na vreme rezervišite i uplatite svoje mesto, kako bi vam ono bilo zagarantovano. Seminare uglavnom održavam jednom godišnje u Srbiji (zato što to isto radim i van Srbije), tako da vam je ovo jedinstvena prilika da spoznate svoju MUDROST i SVOJU MOĆ u ovoj godini. Takođe je važno znati da su seminari uvek različiti i nikad se isti seminar neće ponoviti. Koliko god mi to želeli da bude ponovo, svaki seminar nosi svoju posebnu mudrost. Na vama je da donosite odluke i radite na sebi.

JEDNOM POBEDNIK, UVEK POBEDNIK.

Vidimo se uskoro, vaša Pipi Mila Dragica Rajić Racić

 

Read 2080 times Last modified on Sunday, 17 April 2016 11:58

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...