Friday, 25 March 2016 12:51

Mala škola vina u subotu 9.aprila!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 Ako krenemo od toga da sitnice čine život, onda je ritual ispijanja čaše vina sa nekim dragim, jedna baš ozbiljna sitnica koja vam uvek može ulepšati dan. Educom, u saradnji sa Udruženjem  „Žene i Vino“ (http://www.zeneivino.com/), za sve vas zaljubljenike u ovaj Božanski nektar, organizuje Malu školu vina. Dakle, škola je namenjena ljubiteljima vina i onima koji još nisu sigurni da li to jesu ili nisu.

Kako su čula najodmornija u nekom prvom delu dana, za termin ovog druženja smo odredili subotu, 09.04.2016. od 10 do 13 časova. Pre dolaska, poželjno je da pojedete nešto lagano, ne previše začinjeno, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Uz lepu priču, degustaciju i zakusku, naučićemo vas osnovnim stvarima o vinu:

-          Kako se pravilno degustira vino?

-          Kako da ocenite da li je vino zdravo?

-          Osnove vinskog bontona

-          Vrste vina

-          Čuvanje vina u kućnim uslovima

-          Pravilan izbor i održavanje vinskih čaša

-          Osnovno o servisu vina

-          Osnovno o spajanju ukusa vina i hrane

-          Kako odabrati vino u restoranu?

Uz sve ovo, uživaćete u pažljivo biranim zalogajima hrane, koju ćemo degustirati uz čak 5 različitih vina. Sigurni smo da ćete uživati u svakom trenutku jer će vam o svemu ovome s ljubavlju pričati predsednica udruženja „Žene i Vino“, mr Mirjana Maksimović,  a koju ste već verujemo upoznali na našem panelu „Biznis ćoše“ kada smo pretstavljali nekoliko uspešnih preduzetnica iz Novog Sada.

VREME: 10:00h

KOTIZACIJA: 2000 dinara

Prijave na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona 065 40 80 106. Educom se nalazi na Somborskom bulevaru 51, II sprat, stan broj 5.

 

Posvetite ovu subotu svom omiljenom piću i uživajte dok učite o njemu. Budite sa vinom na ti!

                     

 

Read 383 times Last modified on Friday, 25 March 2016 13:15

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...