Saturday, 26 March 2016 17:28

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ u četvrtak 31.marta u Zrenjaninu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ održaće se u četvrtak 31.marta u 18:30 časova u pozorišnom klubu “Zeleno zvono” u Zrenjaninu uz generalno pokroviteljstvo Opportunity banke i institucionalnu podršku Pokrajsinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje I ravnopravnost polova.

Kao što smo najavili, posle Novog Sada, krećemo po ostalim gradovima po Vojvodini.

Prvi na redu je grad Zrenjanin I ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu I žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak kako bi čule iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazić prepreke, kako doći do uspeha I naravno da međusobno razmenite kontakte I ideje I možda odmah I sklope nove poslve

Tema ovog skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelisti su uspešne žene, preduzetnice iz Zrenjanina: Tatjana Todorović (kompanija Agrodukat); Verebeš Tatjana (Taya leptir mašne); Tanja Prohaska (farma Prohaska) i Maja Halasev Džukljev (Joga centar Happy Centar i Mocca baloni).

Pored uspešnih žena panelu će prisustvati i Pokrajinski sekretar za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost poslova Miroslav Vasin i predstavnik Oppornuity banke Slobodan Smiljković, uz čiju se podršku panel održava.

Biznis ćoše je događaj koji okuplja preduzetnice, one koji planiraju da to postanu kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Cilj okupljanja je da kroz iskustevnu priču dopunite svoju, unapredite svoje ciljeve, ideje, kontakte, umrežite se međusobno kao i da možda nađete partnere za svoju poslovnu priču koja tek treba da izađe.

Biznis ćoše je događaj koji organizuje Educom, koji u svojim projektima ima projekat “Putujući educom”, a Biznis ćoše će biti na takav način Ii realizovan kroz gradove u Vojvodini.

Zašto da dođete na Biznis ćoše I potrošite svoje vreme? Samo je jedan razlog. Da proširite svoju svest o poslovanju, shvatite da se svi bore sa istim ili sličnim situacijama, da upoznate svoje tržište, da pronađete svoje odgovore, da kroz poznanstva imate svoje mentore od ljudi koji su iskusili ono što je pred vama…

Zašto smo krenuli od žena u preduzetništvu? Sve je više žena u preduzetništvu koje traže način da njihove ideje, hobiji prerastu u pravo poslovanje koje će im obezbediti sopstvene prihode, kao I žena koje su zabeležile svoje poslovne uspehe.

Ulaz slobodan! Skup je namenjen ženama, ali vrata su otvorena I za muškarce ;)!

Prijave na mejl  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na brojeve telefona: 021 / 503 899, 065 / 40 80 106

                                                           “Budi I ti uspešna poslovna priča!”

 

Read 598 times Last modified on Wednesday, 30 March 2016 12:00

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...