Monday, 04 April 2016 11:07

Besplatno predavanje "Zdrav život u ljubavi" u petak 8.aprila

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U petak 8. Aprila od 18:30 časova u Educom –u održaće se besplatno predavanje „Zdrav život u ljubavi“. Kroz predavanje o ljubavi, važnosti njenog razumevanja za zdravlje i život čoveka.i zdravlju, biljkama i njihovom uticaju na zdravlje čoveka vodiće vas dr Slobodan Petrović, osnivač BIOSS-a  i pisac i poeta Milan Nikolić Izano.

dr Slobodan Petrović, dipl. ing, predavač kvantne medicine, koji aktivno radi na harmonizaciji odnosa „čovek – priroda“. Dok nas savremeni život udaljava, on nas približava prirodi otkivajući nam talase znanja o biljkama, etarskim uljima, prirodnoj kozmetici, aromaterapiji itd. Slobodan se bavi gajenjem i preradom aromatičnih i lekovitih biljaka I verujemo da nema bolje osobe koja može da nas upozna sa blagodetima biljaka u svojstvu zdravlja, koje je najbitnije, složićete se.

Autor je knjiga ’’Lanac ljubavi’’, ’’U dahu izdaha’’, ’’Vinčanska kabala u lancu ljubavi’’, ’’Dnevnik duše’’, kao i dvoazbučne knjige ’’Lanac ljubavi’’ sa muzikom grupe ’’Balkanika’’ u DVD formatu. On nam otkriva sopstveni lanac i talase emocija, sa nadom i verom u novo doba - doba ljubavi. 

Da bi se bolje upoznali sa predavačima, pročitajte njihove intervjuje koji se nalaze na linkovima, dr Slobodan Petrović i Milan Nikolić Izano.

Prijave  obavezne putem mejla, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 065 40 80 106. Broj mesta ograničen.

Read 631 times

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...