Wednesday, 27 April 2016 10:56

Upoznaj se sa jogom-besplatno predavanje I joga vežbe u ponedeljak 09.maja

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Za sve one koje još razmišljaju da se bave jogom ili do sada niste imali priliku da čujete o jogi (što čisto sumnjamo), evo prilike da u  ponedeljak 9. maja od 18:30h do 20:00 u Educom-u to I učinite.

Instruktorka hatha yoge Radmila Radomilović pričaće sa vama kako je ona I zašto počela da se bavi jogom, koji su blagodeti joge, kako joga utiče na vaše zdravlje, na vaše misli, na vaš celokupan život I naravno imaćete priliku I da na licu mesta isprobate vežbe hatha  joge.

Hatha joga je jedna od 18 vrsta joge i upravo ona je jedna od najpoznatijih i najrasprostranjenijih u svijetu. Prvenstveno usmerena ka fizičkoj dobrobiti i prosvetljenju kroz fizičku, mentalnu i duhovnu vežbu, koja obuhvata brojne popularne stilove vežbanja koja pruža učeniku snagu, energiju, ravnotežu I integracija suprotnosti pozitivnog I negativnog, aktivnog I pasivnog, levog I desnog.

Hatha joga jača kompletan organizam i dovodi njegov rad do savršenstva.

Prijave  obavezne putem mejla, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 065 40 80 106. Broj mesta ograničen.

Zauzmite vaše mesto i ulepšajte sebi život!

 

Read 2540 times Last modified on Tuesday, 03 May 2016 17:28

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...