Wednesday, 11 May 2016 15:54

Putujemo Vojvodinom - Biznis ćoše 19. maja u Somboru

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Sledećeg četvrtak, odnosno 19. maja nastavljamo sa Biznis ćošetom, ovoga puta u Somboru, u 18:30 časova u Emmas fusion restoranu (Venac Petra Bojovića 13) uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje I u organizacija Educom-a, centar za lični i profesionalni razvoj.

I ovog puta ćemo pričati na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa uspešnim preduzetnicama iz Sombora: Blaženka Beoronja (Nananin salaš) i Biljana Pudar (Muzej paremskih bočica Pudar), Dragoslava Mitrović (Frizerski salon Dragana i Boba) I Emina Esapović ( Emas fusion restoran).

Ulaz je slobodan! Prijave I dodatne informacije na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na brojeve telefona: 021 / 503 899, 065 / 40 80 106

Biznis ćoše je do sada održan u Novom Sadu, Zrenjaninu I u Pančevu a do juna meseca realizovaće se još u Sremskoj Mitrovici, Subotici i ponovo u Novom Sadu. Preko 90 žena na dva događaja je slušalo uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakle na pokretenje svog biznisa i učinile da se mnoge preduzetnice upoznaju I ostavre nove saradnje. To je I cilj svakog ovog skupa.

Biznis ćoše je događaj koji okuplja preduzetnice, one koji planiraju da to postanu kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu I žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak kako bi čule iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke, kako doći do uspeha I naravno da međusobno razmenite kontakte I ideje I možda odmah I sklope nove poslove.

Cilj okupljanja je da kroz iskustevnu priču dopunite svoju, unapredite svoje ciljeve, ideje, kontakte, umrežite se međusobno kao i da možda nađete partnere za svoju poslovnu priču koja tek treba da izađe.

Utisci sa skupa su sjajni, ostvarene su neke saradnje, a što je najbitnije pokrenuli smo mnoge žene na odlučijući korak da sam epokrenu svoj biznis. Fotografije govore više od reči.

Read 1803 times Last modified on Sunday, 15 May 2016 18:24

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...