Thursday, 12 May 2016 13:45

Emina Esapović iz Sombora: Skupila sam hrabrost i krenula u preduzetničke vode

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Emina Esapović ima 42 godine i vlasnica je restoran internacionalne kuhinje Emma’s Fusion u Somboru. U prelemo ambijentu Bizniš ćoše će se održati u četvrtak 19. maja od 18:30 sati.

Po struci je kako kaže inokoorespondent saradnik. Nikad nije radila u struci, većinom je iskustvo sticala u uslužnim i administrativnim oblastima, ali avanturistički duh ju je odveo u Australiju, gde je dospela upisavši se na Carrick koledž Ugostiteljstva, smer Komercijalna Kuhinja, gde je pored teoretskog stekla i veliko praktično znanje internacionalne kuhinje. Nekoliko godina radila je na rečnim kruzerima kao chef de partie hladne kuhinje, u sportskim centrima i restoranima u Zapadnoj Evropi.

Od ove godine skupila je hrabrost da se upusti u preduzetničke vode i otvorila restoran internacionalne kuhinje Emma’s Fusion u Somboru. Restoran u ponudi osim internacionalnih jela ima i jela koja se mogu prilagoditi osobama s posebnim potrebama ishrane, kao što su dijabetičari, osetljvi na gluten i laktozu, onima koji se hrane po hrono principu, takođe i vegetarijancima i veganima.

Svaki početak je pun izazova, ali u idejama i planovima ne oskudevam kaže Emina.

 

Read 1759 times Last modified on Thursday, 12 May 2016 13:59

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...