Monday, 23 May 2016 13:51

U petak 27. maja besplatno uvodno predavanje „Nova energija za nove izazove“

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U petak 27.maja u prostorijama Edukom-a , od 18:30 časova održaće se besplatno uvodno predavanje „Nova energija za nove izazove“, predavač: M.Sc Marko Jurakić.

Kroz ovo predavanje predavač će vas naučiti:

-          Kako da se oslobodimo destrukivnih emocija i kako ih pretvoriti u kreativnu energiju

-          Kako prepoznati strah, ljubomoru ili bes te koliko oni razorno utiču na naše odnose

-          Kako okruženje i naše društvo utiče na naše stanje

-          Koliko smo u stanju prepoznati potrebe i stanja našeg partnera i porodice

Da bi malo približili atmosferu u kojoj se odigrava rad na predavanjima i seminarima naše predavača , možemo reći da to u pojedinim trenutcima izglea kao rad u nekoj firmi, gde sve vrvi od uskomešanih međuljudiskih odnosa, dok u drugom trenutku imamo atmosferu porodice koja teži ka tome da jedni drugima budemo od pomoći i koristi, nikada ne gubeći iz vida da nemamo pravo da se mešamo u tuđe živote.

Iskustav govore, da ljudi na ovakva predavanja i seminare , dolaze do spoznaje da su zapravo preveliku pažnju poklanjali sasvim sporednim ličnostima u svojim životima i da je ovakva vrsta edukacije predivno mesto za oslobađanje svega nepotrebno nagomilanog, i idealno mesto za ponovno punjenje na sasvim nov način – način koji vam omogućava novu svestnost i potpuniju prisutnost u svom životu.

Provedite drugačiji petak uz odmor, opuštanje. Upoznajte i usvojte novi pristup životu i životnim izazovima!

Prijave na besplatno predavanje preko mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 065 40 80 106, Educom se nalazi na Somborskom bulevaru 51, II sprat, stan broj 5

 

Read 1682 times Last modified on Tuesday, 24 May 2016 11:24

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...