Monday, 23 May 2016 14:30

U sredu 1. juna besplatna radionica „Negativna uverenja“

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U sredu 1. juna u prostorijama Edukom-a , od 18:30 časova održaće se besplatna radionica „Negativna uverenja“, predavač: Aleksandra Domić, vaspitač i Heal Your Life trener.

Šta su to negativna uverenja i pod uticajem kojih od njih Vi i danas živite? Da li neke od poruka koje ste usvojili još kao dete i danas upravljaju pojedinim aspektima Vašeg života? Ko Vam je usadio ta uverenja, od koga ona potiču? Roditelji, sredina, rođaci, prijatelji svi oni utiču na nas tokom odrastanja i često smo skloni da prihvatimo sve što nam kažu bez da se zapitamo da li je to zaista tako?

Osvestite koje su to oblasti u kojima se suočavate sa izazovima i sagledajte odakle to potiče. Dolazimo i do onog najbitnijeg dela, a to je, koje su to negativne poruke koje godinama upućujete sami sebi? Šta je Vaša prva misao kada  otvorite oči? Šta je to što kažete sebi u ogledalu svakog dana kada ugledate svoj odraz? Da li hvalite osobu koju vidite u ogledalu ili joj uvek tražite mane? I za kraj, kako da se oslobodimo tih negativnih i kako da formiramo nova, pozitivna uverenja, koja nam služe i u svakom momentu rade u našu korist! Promenite Vaše misli, izlečite Vaš život. Ponesite ručno ogledalo i spremite se za najbitniji dejt na koji ćete otići…Dejt sa samim sobom! Bitno je samo da ponesete jedno ogledalce i olovku sa sobom!

Koncept radionice:

-Šta su to negativna uverenja, kako ona nastaju i ko su osobe koje su nas uverile u to

-Vežbica- koje su to negativne poruke koje su nam upućivali tokom odrastanja, diskusija o tome

-Vežbica- spoznavanje koje su to negativne poruke koje upućujemo sebi samima

-Rad sa ogledalom

-Kako negativne poruke pretvoriti u pozitivne

-Šta su to afirmacije i kako ih formiramo

-Afirmaciona kupka

O predavaču:

Aleksandra Domić- Aša rođena 10. Decembra, 1990 godine. U Novom Sadu završila Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i ubrzo nakon toga se zapošljava u Norwegian Cruise Line-u kao Koordinator ranog uzrasta. Aša kreira programe za bebe, vodi časove na kojima se bebe često po prvi put upoznavaju sa slikanjem, igrama sa padobranom i mnogim drugim aktivnostima. Isto tako sprovodi program za malo stariju decu do 5 godina  i njen jedini zadatak je da deca iz centra izađu srećna i zadovoljna! Aša je takođe Heal Your Life trener, osoba koja vodi radionice ličnog razvoja,  i to je ono čemu je apsolutno posvećena! Prvenstveno mnogo ulaže u svoj lični razvoj a najveće zadovoljstvo joj je kada drugima može da pomogne u istom. Svojim najvećim uspehom smatra to što joj je posao apsolutna kreativnst i sloboda izražavanja. Aša je usredsređena na rani uzrast jer smatra da je to ključni period u razvoju ličosti i zbog toga uživa u povezivanju Heal Your Life prakse u svom poslu. Njena vizija je da radi sa roditeljima na tome kako da grade ličnost deteta od samog početka da bi kasnije imali osobu koja veruje u sebe, koja ima pozitivan način razmišljanja i koja nikada nije zaboravila koliko je vredna, jedinstvena i celovita! Aša je osoba koja svoje snove pretvara u stvarnost, koja putuje svetom, upoznaje ljude na najrazličitijim mestima i od svakog od njih prihvata samo ono najbolje što imaju da joj ponude. Zna da je ona kreator sopstvene realnsti i s toga kreira život po svojoj meri! 

Prijave na besplatno predavanje preko mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 065 40 80 106, Educom se nalazi na Somborskom bulevaru 51, II sprat, stan broj 5

 

 

Read 1120 times Last modified on Tuesday, 24 May 2016 11:23

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...