Wednesday, 01 June 2016 13:00

Trening Saradnja sa "teškim ljudima"

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U subotu 25.juna u Educom-u održaće se jedinstveni trening Saradnja sa "teškim ljudima". Trening traje 6 sati sa pauzama, odnosno od 11:00 do 17:00 časova.

Trening vodi prof.dr Olja Arsenijević, nastavnik na Fakultetu za poslovne studije i pravo u Beogradu na predmetima Menadžment znanja i Ekonomika znanja. Sertifikovani biznis kouč Globalne biznis akademije “Inge Rock”.Trener iz oblasti upravljanja promenama i poslovne komunikacije DOOR International Serbia. Olja Arsenijević imam značajno iskustvo kao treneri u privrednom sektoru.

Ovaj trening namenjen je svima koji su često prinuđeni da sarađuju sa ljudima čije ponašanje doživljavaju kao komplikovano, neprijatno, destruktivno...

Iako je negativan doživljaj tuđeg ponašanja vrlo subjektivan, postoje oblici ponašanja koje će većina ljudi doživeti kao "teško". Ovaj trening fokusiran je upravo na te relativno tipične oblike ponašanja, sa težnjom da polaznici ovladaju konkretnim principima i tehnikama na osnovu kojih će moći i da izbegnu i da prevaziđu ponašanje nadređenih (profesora, asistenata, rukovodilaca), saradnika ili klijenata koje doživljavaju kao "teške osobe".

Nakon završene obuke, polaznici će biti delotvorniji u:

Prepoznavanju tipičnih oblika "teškog ponašanja" i njegovom izbegavanju

Prilagođavanju "teškom ponašanju" i neutralisanju njegovih posledica

Proceni neophodnosti traženja pomoći od saradnika i pretpostavljenih

Tematska osnova treninga:

Uzroci i posledice "teškog ponašanja"

Tipologija "teškog ponašanja"

Svi treninzi realizuju se po principu interaktivnih radionica, sa veoma malo klasičnog teorijskog predavanja. Polaznici su aktivni učesnici radionica, jer tako najlakše prihvataju i nauče da primenjuju nove tehnike u ponašanju.

Za svaku radionicu obezbeđen je materijal za vežbe u vidu radne sveske i kratka skripta sa osnovnim teorijskim elementima, važnim za temu koja se obrađuje.

Kotizacija: 6 000 dinara, promo cena: 5 000 dinara do 11.juna!

Prijave  preko mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 065 40 80 106, Educom se nalazi na Somborskom bulevaru 51, II sprat, stan broj 5

 

Read 542 times Last modified on Wednesday, 01 June 2016 13:18

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...