Saturday, 04 June 2016 20:20

Radionica "Kreirajte novu priču" subota 18. jun

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U subotu 18.juna održaće se radionica "Kreiraj novu priču" koju vodi Aleksandra Domić Aša.

Na radionici “Kreirajte novu priču” imaćete priliku da izađete iz ustaljenog kalupa starih uverenja i zakoračite u jedan potpuno novi svet! Svet ljubavi, prihvatanja, blagostanja, zdravih veza i uspeha! Govorićemo o afirmacijama i njihovom delovanju na stvaranje naših novih uverenja. Kako da koristimo afirmacije, kako da se prepustimo i otvorimo za sve obilje koje nam Univerzum šalje.

Kako da osvestimo šta je to što mislimo o sebi i okrenemo to u sopstvenu korist. I naravno ono najvažnije, kreiraćemo našu novu priču! Za ovu priču ćemo birati samo ono što je najbolje za nas. Pozabavićemo se i metodama kojima  izgovaranje afirmacija postaje još efektnije.

“Kreirajte novu priču“ je radionica koja će vam pokazati da u svakom trenutku Vi birate i da sve zavisi isključivo od Vas. Vaše volje i spremnosti da svakodnevno radite na kreiranju ispunjenijeg života, jer svi smo mi kreatori sopstvene realnosti!

Vreme: 17:00h-20:00h

Kotizacija: 2 500 dinara, promo cena 2 000 dinara važi do utorka 7.juna

O predavaču:

Aleksandra Domić- Aša rođena 10. Decembra, 1990 godine. U Novom Sadu završila Visoku školu strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i ubrzo nakon toga se zapošljava u Norwegian Cruise Line-u kao Koordinator ranog uzrasta. Aša kreira programe za bebe, vodi časove na kojima se bebe često po prvi put upoznavaju sa slikanjem, igrama sa padobranom i mnogim drugim aktivnostima. Isto tako sprovodi program za stariju decu- do 5 godina,  i njen jedini zadatak je da deca budu srećna, zadovoljna i bezbedna! Aša je Heal Your Life trener, osoba koja vodi radionice ličnog razvoja i to je ono čemu je apsolutno posvećena! Njena najveća strast je u kreiranju radionica koje pomažu drugima na njihovom putu do uspeha! Prvenstveno mnogo ulaže u svoj lični razvoj, a najveće zadovoljstvo joj pričinjava mogućnost da drugima pomogne u istom. Svojim najvećim uspehom smatra to što je kreirala svoj posao kao apsolutnu kreativnost i slobodu izražavanja. Aša je usredsređena na rani uzrast jer smatra da je to ključni period u razvoj ličosti i zbog toga uživa u povezivanju Heal Your Life prakse u radu sa decom. Njena vizija je da radi sa roditeljima na tome kako da grade ličnost deteta od samog početka da bi izgradili osobu koja veruje u sebe,ima pozitivan način razmišljanja i koja nikada nije zaboravila koliko je vredna, jedinstvena i celovita! Aša je osoba koja svoje snove pretvara u stvarnost, putuje svetom, upoznaje ljude na najrazličitijim mestima i od svakog prihvata samo ono najbolje što imaju da joj ponude. Zna da je ona kreator sopstvene realnosti s toga kreira život po svojoj meri!  

Prijave na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 065 40 80 106. Educom se nalazi na Somborskom bulevaru 51, II sprat, stan broj 5

Vidimo se 18.Juna u Edukomu! 

 

Read 2160 times Last modified on Sunday, 05 June 2016 12:30

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...