Monday, 20 June 2016 09:28

Olivera Lajić Imbronović: Kaže za sebe da je “majstor” brenda i preduzetništva

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Biznis ćoše nastavlja da okuplja uspešne žena. U četvrtak 23. juna čućemo preduzetničke priče iz Subotice, početak 18:30h u Kafeu Priča, Subotica

Korzo 9/2 (dvorište preko puta Sberbanke). Ulaz slobodan!

Olivera Lajić Imbronović, predsednica Udruženja "Jogi" prva je panlistkinja Biznis ćošeta.

Jedna od osnivača Udruženja “Jogi” sa idejom da “učenje ne mora biti mučenje” i da je doživotno funkcionalno učenje važno za razvoj i zdrav karakter. Diplomu master generalnog menadžmenta je stekla u Beogradu na Univerzitetu Sheffield. Voli za sebe da kaže da je “majstor” brenda i preduzetništva sa težnjom ka izvrsnošću sa preko 18 godina prakse u marketingu i menadžmentu poznatih domaćih brendova. Sada je menadžer elitnog hotela na Paliću.

Uvela je na tržište brendove NEXT sokovi, NEXT bocca, NEXT bući-bući, SU-voće, Medoprodukt kesten pire, Medoprodukt delikatesi, WOW vina.

Osmislila je, pokrenula i pune četiri godine organizovala projekat “Zdrave hrane” za decu uzrasta od 1 do 4. razreda osnovnih škola u Subotici, Beogradu, Novom Sadu i Nišu sa stručnim timom od 30 članova.

Jedna je od autora i realizatora projekata Krug sreće, kreiranje i prodaja novogodišnjih čestitki radi prikupljanja novčanih sredstava kao pomoć deci iz hraniteljskih porodica i „Put ka mladom i uspešnom menadžeru“, projekat nastao u cilju podrške mladim ljudima bez radnog iskustva da lakše dođu do posla.

 

 

 

Read 383 times Last modified on Monday, 20 June 2016 09:46

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...