Monday, 20 June 2016 14:18

Biznis ćoše u Subotici 23. juna - uspešne preduzetničke priče za nove preduzetnice

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ održaće se u četvrtak 23. juna u 18:30 časova u Kafeu Priča (Korzo 9/2 (dvorište preko puta Sberbanke) uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova i u institucionalnu podršku Regionalna razvojna agencija PANONREG iz Subotice, a u organizaciji Educom-a, centra za lični i profesionalni razvoj.

Tema skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Subotice: Angelina Bertović (Eco Fenix B Team doo), Olivera Lajić Imbronović (predsednica Udruženja "Jogi"), Jasminka Grunčić I Lidija Varju (Projektni biro i edukativni centar „VG blue“ ), Maja Gabrić Stipić (Vrtić Mali taleti) I Erdelji Čila (Réel chocolate).

Pored panelistkinja, Skupu preduzetnica “Biznis ćoše” prisustvovaće I Ljubica Mesaroš, MSc; menadžer sektora za preduzetništvo, RRA Panonreg doo Subotica koja će pričati o aktivnostima Razvojne agencije kada je u pitanju  pomoć I razvoj preduzetništva u Subotici.

Ulaz je slobodan! Samo je važno da se prijavite na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na brojeve telefona: 021 / 503 899, 065 / 40 80 106.

"Biznis ćoše" je do sada održano u Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Somboru , Beogradu I Sremskoj Mitrovici  i za kraj projekta ponovo će se održati u Novom Sadu (30.06.).

 Preko 150 žena prisustvovalo je panelima i slušalo uspešne poslovne priče, a mnoge od njih smo podstakli na pokretanje sopstvenog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove saradnje.

"Biznis ćoše" je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje tek planiraju da to postanu, kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja i  networking.

Ovom prilikom pozivamo sve preduzetnice i one koje planiraju da to postanu, da nam se pridruže u četvrtak 23. juna kako bi iz prve ruke čule kako se pokreće biznis, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke, kako doći do uspeha. Ovo je idealna prilika da kroz druženje razmenite kontakte i ideje,a možda na licu mesta i uplovite u nove poslovne poduhvate.

 

Read 1186 times Last modified on Monday, 20 June 2016 15:06

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...