Saturday, 03 September 2016 15:45

Radionica "Tapkanje za sve" u septembru u Novom Sadu i Beogradu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Radionice Tapkanje za sve, odnosno EFT tehnike ovog septembra održaće se u Novom Sadu i Beogradu uz predavača Danijele Medaković, EFT praktičara i life coacha.

Šta je tapkanje?
EFT ili tehnika emocionalne slobode (eng. Emocional Freedom Technique), popularno zvana “tapkanje” je odlična metoda smanjenja emocionalnog naboja kod raznih situacija koje u nama izazivaju stres, nemir, strah, tremu, brigu i razne druge emocionalne poremećaje.
Kako svi znamo da je preko 85% svih zdravstvenih i fizičkih tegoba uzrokovano na emocionalnom nivou, primenom tapkanja možemo otkloniti veliku većinu svega onoga što nam fizički ili psihički šteti. Takođe tapkanje možemo opisati kao tehniku “psihološke akupresure” koja uspostavlja ravnotežu u našem organizmu. Funkcioniše tako da se na određene akupresurne tačke “tapka” prstima pri čemu se izgovaraju postavke problema koji imamo, te se na taj način oslobađaju emocionalne blokade što u vrlo kratkom vremenu dovodi do uklanjanja psihičkih, a samim time i fizičkih problema.

 Tapkanje se koristi na raznim problemima kao što su:

ljutnja

 • noćne more
 • strahovi i fobije
 • stres
 • zavisnosti (pušenje, prejedanje, zavisnost o slatkišima)
 • loše navike (grickanje noktiju)
 • tuga, žalost, ljubavna bol
 • negativna sećanje
 • osećaj krivice
 • mršavljenje
 • bolovi, čak i hronični (glavobolja, bolovi u leđima, artritis…)
 • nesanica
 • strah od javnog nastupa
 • depresija
 • teskoba
 • Pomoću tapkanja možete poboljšati:
 • pamćenje
 • samopouzdanje
 • odnos prema sebi i drugima
 • fizičko zdravlje
 • psihičko zdravlje
 • kvalitet života

Jednom kada ovladate tehnikom sami ćete je moći koristiti na raznim izazovima i preprekama s kojima se susrećete svakoga dana. Kod dubljih problema savetuje se pomoć iskusnog praktičara koji će vam svojim znanjem i iskustvom pomoći da se zauvek oslobodite vaših negativnih emocija i živite život kakav zaslužujete.

O Radionici

Tapkanje je jednostavna tehnika koju kada pravilno primjenjujete postižete zapanjujuće rezultate. Tehniku je lako naučiti, dovoljno je 3-4 sata kako biste naučili osnove koje možete primjenjivati svakodneno, a za to vam treba svega nekoliko minuta. Nakon radionice tapkanje možete uspješno primjenjivati na sebi i svojim ukućanima. Neki od vas su se možda već s tapkanjem(EFT-jem) susreli putem videa na youtubeu, ali nisu bili učinkoviti onako kako ste očekivali. Razlog tome je što u tapkanju, ma koliko bilo jednostavno postoji ipak nekoliko jednostavnih pravila koja ćemo naučiti na radionici.

Na radionici obrađujemo SVE tačke na koje tapkamo i učimo kako je najbolje tapkati, kako samostalno sastaviti postavku za tapkanje, kako se emocionalno uključiti u tapkanje da iz njega izvučemo najviše i najbolje za nas u trenutku kada nam najviše treba pomoći. Takođe kada prođete ovu jedinstvenu radionicu tapkanja moći ćete samostalno tapkati na vaše svakodnevne izazove, probleme i sve ono što u vama izaziva negativne emocije, a naravno naučiti ćemo i neke od trikova kako bi bili što uspešniji u tapkanju. Kada uspješno završite ovu jedinstvenu radionicu IMATE u svojim rukama moćan alat s kojim ćete u svakom trenutku moći biti emocionalno slobodni, zdravi, motivisani i uspešni.

Svaki polaznik dobija detaljnu skriptu kako bi mu tapkanje kod kuće bilo što lakše. Trajanje radionice je 3 sata.
U Novom Sadu radionica će biti održana 23.09. od 18h, u Beogradu 24.09. od 17h.
Kotizacija iznosi 2800, uplata rezervacije u iznosu od 1000 din uplati do 22.09.
Zbog ograničenog broja polaznika obavezna rezervacija mesta na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj mobilnog, Izabela 063/ 27-29-28

 Danijela Medaković sertificirani je Life coach Coaching akademije Beograd, praktičar metode tapkanja s bogatim iskustvom i NLP Master. Piše članke na temu samorazvoja, uređuje Facebook stranicu Inkubator sreće i istoimenu internet stranicu. Održava radionice tapkanja u Zagrebu i ostalim delovima Hrvatske. Strastveni je zaljubljenik u samorazvoj, rad na sebi i sticanje novih znanja i iskustava jer duboko veruje u celoživotno učenje i napredak. Njena misija na ovom svietu je motivisati druge da vode radosne, zdrave, kvalitetne i ispunjene živote. S velikom lakoćom prenosi svoj entuzijazam i pozitivnu energiju na sve polaznike svojih radionica i grupnih tapkanja.

Tapkanje (EFT) je metoda koja ju je svojom jednostavnošću i učinkovitošću oduševila tako da svoju profesionalnu karijeru usmerava isključivo na tapkanje. Svo svoje znanje stečeno školovanjem za coacha i NLP praktičara, a zatim i NLP mastera usmerila je i prilagodila tapkanju. Takođe kreira i posebne EFT programe, koje maksimalno prilagođava našem podneblju, navikama i uverenjima, a svi se mogu pratiti online. Među njima su najpopularniji Tapkanjem do finansijske slobode, Tapkanjem do idealne težine, Tapkanjem do slobode od zavisnosti…
Kako je odavno verovala i sanjala o tome da će pomagati drugima, dva puta mesečno u saradnji s Društvom grada Zagreba za multiplu sklerozu volonterski vodi grupna tapkanja i beskrajno je sretna i zahvalna na toj prilici.
Obzirom da želi biti u toku s novim informacijama i novim načinima kako biti bolji i kvalitetniji praktičar konstantno se usavršava po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar u Sloveniji. Za više informacija posetite www.inkubatorsrece.com

 

Read 832 times Last modified on Monday, 05 September 2016 15:35

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...