Tuesday, 13 September 2016 15:02

Kurs fotografije za decu i odrasle prvog vikenda u oktobru!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Educom i Fabrika fotografa iz Beograda prvog vikenda u oktobru (1. I 2.10) organizuje kurseve fotografije – vikend kurs za odrasle i dečije foto radionice za decu od 5 do 12 godina. Fabrika je odnedavno „Udruženje ljubitelja fotografije“ i ima preko 130 članova. Okuplja sve ljubitelje fotografije, uzrast nije bitan, već volja, kreativnost i strpljenje.

Vikend kurs je za ljude koji žele brzo i lako da nauče da koriste svoj fotoaparat. Osposobićemo Vas da u manuelnom modu, kojim apsolutno kontrolišete Vaš aparat, naučite čemu služe parametri ekspozicije, blende, ISO i da ih iskoristite pri stvaranju fotografije.

Kurs se sastoji od dva časa u trajanju od tri sata na kojima se fotografiše i na kojom se, posle praktične primene razgovara o fotografijama i eventualnim greškama.Nakon uspešno završenog vikend kursa postoji mogućnost priključenja sedmonedeljnom kursu..

Cena ovog kursa je 7 000 dinara. Vreme: 12:00-15:00, oba dana (subota i nedelja)

Dečije foto radionice su predviđene za decu od 5 do 14 godina. Na njima kroz druženje na časovima učimo polaznike osnovama fotografije.  U okviru časova šetamo po gradu i fotografišemo detalje, pejzaže i modele, nakon čega razgovaramo i ispravljamo greške.  Nakon nekoliko grupa polaznici imaju izložbu svojih najboljih fotografija.

Cena ovog kursa je 2 500 dinara. Vreme: 10:00-11:30, oba dana (subota i nedelja)

Teorije je malo, sve se uči kroz praksu, u individualnom i grupnom radu, a najviše se nauči na čuvenim kritičkim radionicama gde se svaka posebna fotografija komentariše, odnosno kritikuje, pohvaljuje. Na kursu se uz osnovna tehnička pravila uči odnos sa ljudima, odnos aparata i lične perspektive.

Sve kurseve vodi diplomirani fotograf Aleksandra Popović, a učenici koji su najtelentovaniji i najvredniji su asistenti i svako ko se tako pokaže postaje asistent na početnom ili naprednom kursu.

Polaznici su različitog uzrasta, najmlađi polaznik ima 5 godina, a najstariji 72, neki kursevi se obavljaju i online.

Prijave i informacije o kursu možete slati na E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na brojeve telefona: 021 / 503 899, 065 / 40 80 106. Educom se nalazi na Bulevaru Patrijarha Pavla 51/II /5, bivši Somborski bulevar

 

Read 949 times Last modified on Tuesday, 13 September 2016 15:21

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...