Monday, 19 September 2016 12:55

Joga utorkom i četvrtkom u Educom-u!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

U Educomu već nekoiko meseci unazad održavaju se časovi Hatha joge. Ukoliko i vi želite da isprobate jogu, evo prilike, družimo se utorkom i četvrtkom od 18:30h. Prvi čas je BESPLATAN. Hatha joga je jedna od 18 vrsta joge i upravo ona je jedna od najpoznatijih i najrasprostranjenijih u svijetu. Prvenstveno usmerena ka fizičkoj dobrobiti i prosvetljenju kroz fizičku, mentalnu i duhovnu vežbu, koja obuhvata brojne popularne stilove vežbanja koja pruža učeniku snagu, energiju, ravnotežu I integracija suprotnosti pozitivnog I negativnog, aktivnog I pasivnog, levog I desnog.

Hatha joga jača kompletan organizam i dovodi njegov rad do savršenstva. Časove vodi instruktorka hatha yoge Radmila Radomilović.

Radmila poručuje: "Joga čas doživite kao mesto za igru, mesto gde nestaje ego, gde smo svi jedno, svi smo isti, jedinstveni i neponovljivi. Na joga času prihvatamo prvo sebe a onda i druge onakvima kakvi jesu i trudimo se da osetimo pravu istinsku ljubav prema svakom biću. Asane jačaju telo, ali jačaju i srce i um, pa tako postajemo jaki i uspevamo da se izborimo sa svim izazovima koje život postavi pred nas. Možete pohađati časove joge čak iako niste razgibani, ili ne možete da uradite sve poze. Asane doživite kao izazov, ali ne samo izazov svom telu, već i vašim reakcijama, zadovoljstvima, veri, saosećanju i vašoj moći da se usredsredite. Posvetite se maksimalno joga času, bez obzira koliko vam se čini da možete malo da uradite.Ne dozolite da vas ono sto ne možete, zaustavi da radite ono sto možete. Kada legnete na joga prostirku, znajte da ste tačno tamo gde trebate da budete. Radite nešto za sebe i vaše telo će vam to višestruko uzvratiti. Samo počnite. Radite jogu.Širite ljubav, sijajte i budite najbolja verzija sebe!"

 Cena treninga na mesečnom nivou je 2 000 dinara.

Dodatne informacije i prijave putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na telefon 065 40 80 106. Broj mesta ograničen.

Zauzmite vase mesto i ulepsajte sebi život.

Read 745 times Last modified on Monday, 19 September 2016 13:07

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...