Sunday, 09 October 2016 17:00

Bob Proktor o veštačkim granicama

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Da li često sedite i razmišljate o tome šta se dešava u vašem životu, šta radite, gde idete? Siguran sam da je tako. To je nešto što većina nas radi, bar povremeno... a u najboljem slučaju redovno.

Kada razmišljate o vašem načinu života, osećate li da igrate na malo i da postoji jaka mogućnost da uživate u rezultatima koji su daleko veći od vaših trenutnih rezultata?

Obratite pažnju na sledeće. Granice koje ste koristili da biste odredili svoje ciljeve su veštačke. Nisu stvarne; zamišljene su. A, zato što su veštačke, mogu biti promenjene. Umesto da dozvoljavate sebi da vas sputavaju ova ograničenja, ponovo razmislite o vašem načinu razmišljanja i fokusirajte se na mogućnosti umesto na ograničenja ili prepreke. Uključite svoj um u igru mentalne gimnastike u kojoj prolazite kroz granice mogućeg. Dozvolite sebi da sanjate, rizikujete, da idete za onim što stvarno želite. Prestanite da ograničavate svoje želje onim što mislite da možete postići.

U mnogim oblastima života, čak i ono što vam je na dohvat ruke, dovoljno je da vam uzburka um. Ne morate znati kako ćete postići ono što želite, samo to uključite u svoju maštu i rešenja će početi da se javljaju. Stara ideja koja kaže da morate znati kako ćete ostvariti nešto ili dobiti ono što želite, predstavlja deo veštačke granice. Ovde ne mislim na poboljšanje od 10 ili 20 procenata. Iako bito u mnogim situacijama bio imapresivan napredak, to nije ono što predlažem. Mislite o drastičnom skoku u rezultatima – zaboravite na zdrav razum i protegnite se.

Vi ste zaista sposobni da ostvarite svoje snove. Samo zatvorite oči i dozvolite da vas vaša mašta odvede tamo gde stvarno želite da budete. Zatim krenite u akciju i ostvarite to korak po korak.

Bob Proktor

Po prvi put do sada, 5.11.2016. u Sava Centru u Beogradu, Bob će održati seminar pod nazivom „Od razmišljanja do rezultata“ prema istoimenom i najboljem programu za lični i profesionalni razvoj u svetu njegove kompanije Proctor Gallagher Institute-a.Na ovom seminaru ćete naučiti kako da svoje razmišljanje pretvorite u opipljive željene rezultate. Zauzmite odmah svoje mesto na www.bobproktor.com i vidimo se 5.11. u Sava Centru.

Izvor: Proctor Gallagher Institute.

 

Read 2025 times

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...