Thursday, 24 November 2016 11:40

Educom na Youth Speak Forum u Novom Sadu u petak 25.novembra

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Budi korak ispred sebe i dva koraka ispred drugih

AIESEC, organizacija vođena od strane mladih, organizuje ovog meseca događaj pod nazivom Youth Speak Forum, koji se ove godine održava u više od 120 zemalja sveta. U Novom Sadu realizuje se u petak 25.11.2016. godine u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu.

Cilj foruma jeste da okupi, s jedne strane, predstavnike korporativnog i javnog sektora a, sa druge strane, mlade oko tema neformalnog obrazovanja i preduzetništva.

Događaj traje od 11 do 17 časova, u okviru kog će se delegatima pružiti prilika da prisustvuju jednoj od radionica: kompanije Delhaize Serbia, kompanije The Logos Vision, ili radionici Sanje Alvirović, direktorice Educoma, centra za lični i proefsionalni razvoj iz Novog Sada.

 

Takođe, ovogodišnji govornici na samom događaju biće: Vanja Petković, predsednica udruženja “Čepom do osmeha”, Petar Vrgović, profesor na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu i Dragana Ćorić, pravnica i aktivistkinja.

Mladi će imati priliku da čuju različita iskustva, da steknu praktična znanja na radionicama pomenutih firmi, ali i da se više informišu o Ciljevima održivog razvoja Ujedinjenih nacija. Za hranu će se pobrinuti Sweet&Salty NS.

Broj mesta je ograničen, pa je potrebno da se prijavite putem sledećeg linka. Više o samom događaju možete pročitati ovde.

 

Read 308 times Last modified on Thursday, 24 November 2016 11:47

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...