Tuesday, 06 December 2016 16:01

Novi edukativni program u Educomu: 8 PRAKTIČNIH KORAKA NAJUSPEŠNIJIH LJUDI SVETA

Written by 
Rate this item
(2 votes)

Strategije za lični i poslovni uspeh koje možete primeniti odmah!

Novi edukativni program koji vodi Dušan Borđoški počinje 20. decembra. Program je izdeljen u 8 koraka i traje 4 nedelje. Svake nedelje se prelaze 2 lekcije i dobija se radna sveska koja predstavlja automatsku primenu lekcija. Jednom nedeljno, obavlja se webinar Pitanja/Odgovori za lekcije na kojima se polaznici trenutno nalaze.

 „Predugo su vas zavaravali. Ne postoji magični štapić, tajna formula ili brzo rešenje!Nećete zaraditi $200,000 godišnje provodeći dva sata dnevno na Internetu, nećete izgubiti 30 kilograma za nedelju dana, nećete se podmladiti 20 godina nanoseći tanak sloj kreme na vaše lice, nećete popraviti vaš ljubavni život uz pomoć pilule, niti ćete steći održivi uspeh uz pomoć šeme koja zvuči previše dobro da bi bila istinita. Bilo bi odlično kada biste mogli da kupite svoj uspeh, slavu, samopouzdanje, dobre odnose, zdravlje i blagostanje u dobrom pakovanju u obližnjoj samoposluzi. Ali to nije način na koji život funkcioniše!

Konstantno nas bombarduju sa visoko-emotivnim obećanjima da ćemo postati bogati, izgubiti kilograme, podmladiti se, postati privlačniji ... i sve to preko noćiuz malo napora za samo tri male investicije od 19.95€. Ove marketinške poruke koje se sve više ponavljaju, uništile su naš osećaj za to šta je zaista potrebno da bismo uspeli u životu.“ ~ Izdavač magazina SUCCESS (USPEH)

Istina je da je uspeh davno ispričana priča. Osnovni principi uspeha nisu nove ideje... iako ova izjava ne ide u prilog „novim, revolucionarnim otkrićima i tehnikama“ koje tvrde da će vam promeniti život  za svega par minuta dnevno. Na kraju, kada se umorimo od „padova“u životu zbog tih par minuta dnevno, jedini put je da se vratimo neoborivim osnovama i ovladamo njima.

Ovo su koraci kojima su išli – i idu – najveća svetska imena poput Ričarda Bransona, Bila Gejtsa, Vorena Bafeta, Stiva Džobsa, Vil Smita, Opre Vinfri i mnogih drugih, da bi stvorili uspeh u privatnom i poslovnom domenu. Od njih ih je proteklih decenija sakupljao magazin SUCCESS, a sada ih u vidu 4-nedeljnog programa prenosimo i vama. Krenimo praktičnim, proverenim i odmah-primenljivim koracima u 2017. godinu.

Evo šta ćete naučiti:

 1. KORAK: Nalaženje motiva za napredak: ZAŠTO je važnije od KAKO
 2. KORAK: Pregled godine: Iskreni osvrt na uspehe i padove u prethodnih 12 meseci
 3. KORAK: Pozitivni fokus: Šta je dobro u vašem životu?
 4. KORAK: Životna ravnoteža: Test za pronalaženje disbalansa i dizajniranje ciljeva za povratak u ravnotežu
 5. KORAK: Provera ciljeva:
  a) da li vam vaši ciljevi pomažu ili vas sputavaju?
  b) da li su vaši ciljevi međusobno usklađeni?
 6. KORAK: Ključni faktor za postizanje ciljeva: Razvijanje potrebnih osobina i navika
 7. KORAK: Plan akcije: Vaša mapa do željenih ciljeva
 8. KORAK: AKCIJA! Prvi koraci koje morate preduzeti ODMAH!
 9. BONUS: Nedeljni, mesečni i kvartani sistem za praćenje napretka i postizanje vaših ciljeva

Lekcije će biti snimane i biti dostupne za kasniji pregled na intenretu na posebnoj stranici kojoj se pristupa pomoću korisničkog imena i lozinke. Investicija za 4-nedeljni program po polazniku je 6.000 dinara, sa mogućnošću plaćanja u dve rate po 3.000 dinara. Prijave na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Read 7966 times Last modified on Wednesday, 14 December 2016 11:58

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...