Wednesday, 07 December 2016 10:45

Planer T&S za 2017. godinu: Uspešna žena je uvek dobro organizovana!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Planer T&S je organizacioni planer koji svakoj ženi može da posluži u poslovanju, jel organizovan posao/život je već pola obavljenog posla. Naše žene teže I sve više su prisutne u preduzetništvu, a takvo delovanje u životu iziskuje da vaša organizacija napravi dobar balans u životu. Neka nam svima bude lakše u 2017.godini, da nikako ne zaboravimo svoje voljene, obaveze, dobre knjige, predstave, dobre skupove, decu, ljubavi, putovanja, kućne ljubimce, naše lekarske preglede kao I one godišnje koje su ponekad važne za naše dalje zdravlje- pregled dojki!

Koliko je potrebno malo da se brinemo o sebi, a često to postavljamo kao poslednje u svojim ciljevima. Treba li da bude tako? Ne bi trebalo.

Misliti na sebe znači u svakodnevnom životu uvesti dobre navike.

Zašto je potrebno imati dobru organizaciju? Pre svega radi svog mentalnog mira iz kog proizilazi sve dobro po nas. 

 

Ali odakle početi? Od mentalne higijene naših umova koji su često zatvoreni za dobra I jednostavna rešenja. Uvođenje dobrih navika traži disciplinu, a disciplina nam daje rezultate u vidu uspeha, zdravlja, dobrih odnosa…Ali opet se javlja pitanje, odakle početi? Uvek I samo od sebe. Zavirimo u svoje najslabije karike, one nas ometaju, a ne moraju! Manjajmo ih svakog dana po malo, da bismo dobili mnogo. 

Zato postoje tišine iz kojih izvlačimo sve za sebe, za tišinu je potrebno vreme, a vreme svakako teče, zato neka nam radi u korist, a korist odredimo sami, po našem karakteru.

Drage dame, nikad ne zaboravite na sebe, ostaje čuvena rečenica: Kada si dobar sebi, bićeš i drugima, a kada ne valjaš sebi kako tek nećeš drugima!

Popunimo naše dane u planeru T&S onako kako treba, ne zaboravimo na redovne preglede, obratimo pažnju na prioritete i razdvojimo važno od nevažnog!

I planer T&S je nastao kao ideja dve plavuše...hehehe, iz potrebe za lakšim pregledom dnevnih, mesečnih I godišnjih obaveza. 

Poruči svoj planer! Cena planera 1200 dinara, budi jedistvena, svoja...poruči svoj planer na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

ZA ONE KOJI NAS NE ZNAJU O NAMA.....

Educom je centar za lični I profesionalni razvoj. Pored brojnih seminara i obuka koje organzuje i ima u svojoj ponudi za firme I fizčka lica, ima i zapažen projekat “Biznis ćoše” koji okuplja žene preduzetnice sa ciljem umrežavanja, pružanja informacija kao i panel diskusije gde se vode otvoreni razgovori koji su uvek korak napred za trenutne pozicije u kojima se nalazimo. Sem navedenih poslova naš ogranak Educom se bavi izdavaštvom i pažljivim odabirom dela koja objavljujemo, a za planer T&S je pažljivo biran, zar ne?

Read 7065 times Last modified on Wednesday, 07 December 2016 11:18

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...