Friday, 17 February 2017 10:19

Popust na knjigu, DVD i ženski planer traje do 9. marta!

Written by 
Rate this item
(4 votes)

Kao što znate, EDUKOM je svim srcem usmeren na Vaš rast i razvoj, jer je to jedini put da ljudima koje najviše volite date najbolje što život može da pruži. Zato Vam se zahvaljujemo što ste tu i što nam dajete mogućnost da svima Vama ponudimo najkvalitetniju uslugu koja može da predstavlja prekretnicu za Vaš život i karijeru.

Zbog veliog interesovanja, odlučili smo da vas darujemo tokom ovog meseca i marta meseca. Za vas pripremili popuste na tri najvrednija pokona koja Vama i Vašim prijateljima možemo da ponudimo kako biste 2017. zaista učinili NAJBOLJOM GODINOM DO SADA! Nikada nije kasno za promene i poklone!

Sve poklone, do 9. marta možete poručiti po 50%-70% nižoj ceni i to:

Učinite Boba Proktora svojim ličnim mentorom. Kroz ovu knjigu, Bob će vas po časovima voditi kroz jednu od njegovih najpopularnijih radionica Matrixx. Zvanična cena knjige je 1200 dinara, sada samo 600 dinara + dostava! Vaša ušteda 50%! Više o knjizi pročitajte ovde.

Transformišite svoj život i karijeru uz tri glavne ideje Boba Proktora. Bob će Vas provesti kroz Paradigme, Ciljeve i Teror-Barijeru, tri suštinske ideje u ličnom i profesionalnom razvoju. Zvanična cena u pretprodaji je 1850 dinara, sada samo 555 dnara + dostava. Vaša ušteda 70%!

 

Planer T&S je organizacioni planer koji svakoj ženi može da posluži u poslovanju, jel organizovan posao/život je već pola obavljenog posla. Nudimo Vam tri sjajna planera sa dizajnom za svačiji ukus. Kupite jedan ili sva tri i poklonite svojim prijateljicama neophodu alatku za uspeh u životu i karijeri. Zvanična cena planera je 1200 dinara, sada samo 600 dinara + dostava! Vaša ušteda 50%!
 
Knjigu "Umeće življenja" Boba Proktora, DVD sa tri fantastične lekcije titlovane na srpski jezik, kao i planere, možete poručiti na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Read 8820 times Last modified on Friday, 17 February 2017 14:11

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...