Wednesday, 22 February 2017 21:16

Vikend druženje “Preduzetnice u akciji” na Kopaoniku u martu mesecu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Poštovane žene,

S neskrivenim zadovoljstvom pozivamo vas da učestvujete na vikend skupu “Preduzetnice u akciji” koji će se održati na Kopaoniku. Ovaj događaj će Vas okupiti radi boljeg poslovanja u ovoj godini kao i radi umrežavanja i novih poslovnih ideja.

Takođe, imaćete prilike da se posvetite sebi i da kroz radionice radite konkretno na svojim veštinama. Biće vremena i za skijanje, spa trenutke i naravno druženje.

Ovim skupom trasfomisaćemo sva negativna iskustva kroz radionice I predavanja, posvetićemo se određenim veštinama, tehnikama, prevazilaženjima I osnaživanju svoje ličnosti. Osnažićemo sebe kroz učenje da fokus I jasnoća daju samo I isključivo put ka uspehu! Učiti I naučiti da definicija uspeha nije ista za svakoga. Da, i zabavićemo se :).

Naša četiri dana će učiniti samo jedno da doživimo srećne trenutke!

Da vas zainteresujemo, dok se krčka Agenda, teme koje ćemo na ovom skupu proći zajedno su: finansije, poznavanje finansija i njihovo vođenje uz prakatičnu primenu i razumevanje u praksi, marketing, prodaja, uz poslovnog konsultanta ćemo lakše prebroditi početke i moguće greške unapred sagledati, ali naučićemo kako da od razmišljanja dođemo do rezultata.

Dan započinjemo jogom, učenjem o zdravom stilu života i ishrani. Učićemo o psihološkom pristupu životu i poslu sa aspekta ličnosti, ali i kako da dođemo do ravnoteže u životu između privatnog i poslovnog.

Skup preduzetnica se održava na Kopaoniku, u hotelu Milmar (4*), 16., 17., 18., i 19. marta 2017. godine.

Uskoro više infomacija o vikendu za pamćenje. Prijave za učešće na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ISKORISTITE OVU ŠIROKU PREDUZETNIČKU MREŽU ZA EDUKACIJU, PREDSTAVLJANJE I UNAPREĐENJE SOPSTVENOG POSLOVANJA!!! I naravno povedite svoju najbolju poslovnu prijateljicu!

S poštovanjem,

Tim Educoma!

 

Read 942 times Last modified on Wednesday, 22 February 2017 21:41

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...