Sunday, 02 April 2017 18:43

Nova knjiga iz Educom izdavaštva - Priručnik za preduzetnike "Uzmite život u svoje ruke" Indira Popadić

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Nova knjiga izašla je iz Educom izdavaštva. U pitanju je knjiga za preduzetnike i one koje će to postati "Uzmite život u svoje ruke" Indire Popadić. Kako objašnjava autorka, vodič je napisala prvenstveno za početnike u biznisu, ali svakako može poslužiti svim ljudima koji žele da postignu više u životu.

"Vodič koji sam napisala je za sve one koji osećaju potrebu da upravljaju svojim životom i žele da materijalizuju san koji živi u njihovim srcima. Takođe i za sve one kreativne ljude, koji su svesni da život možemo oblikovati i sami, ako se malo potrudimo, ali i sve one koji su neophodna podrška budućim preduzetnicima. Vrlo često ponavljam da je lepota u različitosti i zbog toga moramo poštovati jedni druge i radovati se jedni drugima, bez obzira na nivo ambicija svakog pojedinca", ukazuje autorka.

Priručnik obiluje iskustvima i savetima iz njene dvadesetogodišnje preduzetničke karijere. Takođe, zastupljeno je i mnogo konkretnih alata kako bi se olakšalo da se izračuna isplatlivost poslovanja i omogućilo da se preduzmu odgovarajući koraci.

Indira Popadić je sertifikovana poslovna konsultantkinja, doktorant Tehničkog fakulteta (inženjerski menadžment). Uz formalno obrazovanje, edukovala se i usavršavala na ličnom i profesionalnom planu. Poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u preduzetništvu malih i srednjih preduzeća. Uže oblasti stručnosti su joj poslovno savetovanje pojedinaca i kompanija, treninzi i radionice za početnike u biznisu, unapređenje poslovanja, povećanje prodaje, poslovno pregovaranje i vođenje tima. Indirina misija i cilj su da inspiriše preduzetnike i one koji to žele da postanu da ulože trud u svoj lični rast i razvoj, kako bi stekli dodatne veštine i znanja, te kroz proveren recept – korak po korak – ostvare svoj lični i profesionalni cilj i uspeh.

Promocija knjige održaće se u četvrtak 6.aprila u Radio cafeu u Novom Sadu u 19:00h. Ulaz je slobodan! Nakon promocije slede i radionice na temu pokretanja ssopstvenog biznisa.

Knjigu možete poručiti putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona 065 40 80 106. Cena knjige je 1000 dinara + ptt tro[kovi.

Read 3088 times Last modified on Sunday, 02 April 2017 19:06

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...