Wednesday, 05 April 2017 11:58

Educom izdavaštvo: Promocija nove knjige Indire Popadić "Priručnik za preduzetnike" u Radio kafe-u

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Promocija Priručnika za preduzetnike, vodiča za pokretanje sopstvenog biznisa Indire Popadić, koju je  izdao Educom centar održaće se u četvrtak, 6. aprila, u 19 sati u Radio kafeu. Na promociji će govoriti autor knjige Indira Popadić, jedna od TOP 100 preduztenica Evrope Dragana Đermanović, poslovni mentor  Vladimir Miletić i Sanja Alvirović, osnivač i direktor Educom centra. Ulaz je slobodan!

Kako objašnjava autorka, vodič je napisala prvenstveno za početnike u biznisu, ali svakako može poslužiti svim ljudima koji žele da postignu više u životu.  "Vodič koji sam napisala je za sve one koji osećaju potrebu da upravljaju svojim životom i žele da materijalizuju san koji živi u njihovim srcima. Takođe i za sve one kreativne ljude, koji su svesni da život možemo oblikovati i sami, ako se malo potrudimo, ali i sve one koji su neophodna podrška budućim preduzetnicima. Vrlo često ponavljam da je lepota u različitosti i zbog toga moramo poštovati jedni druge i radovati se jedni drugima, bez obzira na nivo ambicija svakog pojedinca", ukazuje autorka. Priručnik obiluje iskustvima i savetima iz njene dvadesetogodišnje preduzetničke karijere. Takođe, zastupljeno je i mnogo konkretnih alata kako bi se olakšalo da se izračuna isplatlivost poslovanja i omogućilo da se preduzmu odgovarajući koraci.

O knjizi su rekli:

Mr. Dragana Đermanović, jedna od TOP 100 preduztenica Evrope, uspešna poslovna žena i dobitnica priznanja "Žena Zmaj" Udruženja Poslovnih Žena Srbije

"Neki od nas znaju šta hoće, ali retki kako da to i ostvare. Ovaj sjajni priručnik pomoći će vam i da jasno razumete šta želite, ali i što je još važnije - kako da svoju želju, maštanje ili naizgled pusti preduzetnički san pretočite u fantastičnu stvarnost! Kroz sedam jednostavnih koraka Indira nas maestralno vodi kroz strahove, nedoumice, odluke, realizaciju i promene koje nas čekaju u poslovanju. Saveti, koraci, vežbe, interaktivne igre, propisi, izazovi… sve je kao na dlanu u ovom savremenom preduzetničkom Bukvaru! Priručnik koji zaista morate pročitati na startu preduzetničke karijere!"

Vladimir Miletić, ekonomista, poslovni mentor, pisac

U ovom priručniku su pažljivo izabrane preporuke i odgovori na najvažnija pitanja sa kojima se susreću preduzetnici. Indira je pisala iskreno bez nepotrebnog ulepšavanja, Pisala je jednostavno,lako razumljivim terminima, sa iskrenom željom da pomogne onima koji pokreću sopstveni biznis. Opisala je i sopstvena iskustva, čak i greške koje je napravila. Prikazala je i svoje emocije u trenucima susretanja sa izazovima.

Zbog toga ovaj priručnik ne sadrži samo savete o biznisu koje piše većina. On je istovremeno priča o promeni koja nas čeka onog trenutka kada se odlučimo da uđemo u preduzetništvo. O upoznavanju sebe i svojih skrivenih potencijala. Indira je hrabro predstavila svoja iskustva i sve ono što je iz njih naučila. Zbog toga je njen put vredan svakog poštovanja. Kao i knjiga kojom ga je opisala.

Vidimo se sutra!

 

Read 1274 times Last modified on Wednesday, 05 April 2017 13:00

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...