Wednesday, 05 April 2017 13:00

Ponovo kreće Skup preduzetnica Biznis ćoše - četvrtak 13.aprili u 18:30h, Novi Sad!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ održaće se u četvrtak 13.aprila u 18:30 časova u kafiću Kafa Kafa, Slovačka 12 ( preko puta Flying Dutchman-a, Bulevar Oslobođenja, u organizaciji Educom-a, centra za lični i profesionalni razvoj. 

 Tema skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Novog Sada: Ivana Macedonić Eremić (Centar stranih jezika Lingua), Maja Čobanov (Maja Urb Dsgn), Jelena Marić (kozji proizvodi Carpe diem) i Indira Popadić, poslovni konsultant , preduzetnica više od 20 godina i autorka knjige "Uzmite život u svoje ruke", priručnik za preduzetnike i one koje tek planiraju da to postanu.

 Ulaz je slobodan! Samo je važno da se prijavite na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na brojeve telefona: 021 / 503 899, 065 / 40 80 106.

"Biznis ćoše" se održalo prošle godine u sedam gradova u Srbiji (Novi Sad, Pančevo, Beograd, Sremska Mitrovica, Subotica, Sombor i Zrenjanin).

Oko 300 žena prisustvovalo je panelima i slušalo uspešne poslovne priče, a mnoge od njih smo podstakli na pokretanje sopstvenog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostvare nove saradnje. "Biznis ćoše" je događaj koji okuplja preduzetnice kao i one koje tek planiraju da to postanu, kao i sve kojima je potrebno unapređenje poslovanja i  networking.

Ovom prilikom pozivamo sve preduzetnice i one koje planiraju da to postanu, da nam se pridruže u četvrtak 13.aprila kako bi iz prve ruke čule kako se pokreće biznis, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke, kako doći do uspeha. Ovo je idealna prilika da kroz druženje razmenite kontakte i ideje,a možda na licu mesta i uplovite u nove poslovne poduhvate.

 

Read 2289 times Last modified on Sunday, 09 April 2017 19:14

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...