Monday, 18 September 2017 22:04

Skup preduzetnica u Nišu u četvrtak 21.septembra!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" ponovo kreće sa okupljanjem preduzetnica i onih koje tek planiraju da pokrenu svoj biznis. Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Prvi od 11 gradova je Niš u četvrtak, 21. septembra u 18:30h u kafeu Manila, Trg Kralja Milana. Ulaz je slobodan! Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Niša: Biljana Jovanović (˝MyGreenWay˝), Dušica Tričković (Kiki kore), Aleksandra Janković (Miracle, salon lepote) i Maja Đorđević (PKS – RPK Niš. Centar za žensko preduzetništvo Teodora) kao i Sanja Alvirović ispred Educoma kao domaćin skupa.

Prijatelji skupa su: Yelnicom doo Niš, Eurodrip system Niš i Afrodite Mode Collection.

"Biznis ćoše" održaće se i u Vrnjačkoj banji (28.09.), Kragujevcu (05.10.), Šabcu (12.10.), Sremskoj Mitrovici (26.10.), Kikindi (02.11.), Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12).

Skup je podržala Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ se održao tokom 2016. godine u 7 gradova (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Sombor i Subotica) i  okupio je preko 300 žena koje su pričale svoje preduzetničke priče, a sve sa ciljem da i druge žene pokrenu svoj biznis. Projekat je bio podržan od Pokrajinskog sekretarijata za privredu i Opportunity banke koja podržava žensko preduzetništvo. Pored institucija, mediji su takođe prepoznali značaj ovih skupova: RTV, Dnevnik, E kapija, Nova ekonomija, Naslovi.net, Biz life, RTV Yu Eko, TV Panonija, Novosadska TV Sremske vesti, Ozon radio, 025.info.rs, Radio 021, Sremske novine, Luftika, TV Subotica i drugi internet portali. Ove godine nastavljamo sa projektom, jer smo sa terena videli konkretne rezultate (umrežavanje žena i novootvorena preduzeća) kao i potrebu za ovakvim skupovima.

Preko 300 žena na održanim panelima slušalo je uspešne poslovne priče, a mnoge smo od njih podstakli na pokretenje svog biznisa i učinili da se mnoge preduzetnice upoznaju i ostavre nove saradnje. To je i cilj svakog ovog skupa.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 21.septembra u Nišu. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

Read 504 times Last modified on Tuesday, 19 September 2017 10:43

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...