Sunday, 08 October 2017 22:17

Biznis ćoše okuplja preduzetnice i buduće preduzetnice - Kragujevac,12.oktobar! Ulaz slobodan!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" u organizaciji Educoma nakon Niša i Vrnjačke banje, održaće se u Kragujevcu u četvrtak 12.oktobra, u 18:30h, kafe Hill (Kneza Miloša 1a) Ulaz slobodan!

 Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma i uz medijsko pokroviteljstvo portala Moja firma, Biznis i finansije i Prvi prvi na skali Kragujevac. Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Kragujevca:Snežana Lazarević (Balance design), Slavica Stevanović (Planting doo), Biljana Planić (Turistička agencija Atos), Marina Miladinović (Plemenita kozmetička ulja) kao i Sanja Alvirović ispred Educoma kao domaćin skupa.
 
"Biznis ćoše" održaće se i u Šabcu (17.10.), Sremskoj Mitrovici (26.10.), Kikindi (02.11.), Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12).
 
O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici - https://www.facebook.com/Bizniscose/
 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 12. oktobra u Kragujevcu. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

Read 796 times Last modified on Monday, 09 October 2017 22:39

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...