Thursday, 12 October 2017 12:54

Biznis ćoše okuplja preduzetnice i buduće preduzetnice - Šabac,17.oktobar! Ulaz slobodan!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 Skup preduzetnica "Biznis ćoše" u organizaciji Educoma je skup koji okuplja preduzetnice i buduće preduzetnice. Nakon Niša, Vrnjačke banje i Kragujevca Skup će se održati u utorak 17.oktobra, u 18:30h, kafe Bellagio, Gospodara jevremova 5. Ulaz slobodan!

 

Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena, Privredne komore Srbije i Odeljena za lokalni ekonomski razvoj Grada Šapca i Savet za žensko preduzetništvo grada Šapca.

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Šapca: Marija Ivanković Jurišić –  Radionica “Marija Handmade“, Slavica Ilić – Sirova hrana “Koren list I plod”,Ljiljana Negovanović – Poljoprivredno gazdinstvo i Jana Trivanović Ilić – proizvodnja odeće Jana Srce Šabac.

 

Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma  i uz medijsko pokroviteljstvo portala Moja firma, Biznis i finansije i portala E kapija. Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Partner Skupa je Saop doo Novi Sad, posnovni knjigovodstveni program Minimax.

 
 "Biznis ćoše" održaće se i u  Sremskoj Mitrovici (26.10.), Kikindi (02.11.), Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12).
 
O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici - https://www.facebook.com/Bizniscose/
 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u utorak, 17. oktobra u Šapcu. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

 

Read 1180 times Last modified on Friday, 13 October 2017 20:13

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...