Saturday, 21 October 2017 19:29

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" okuplja preduzetnice i buduće preduzetnice - Sremska Mitrovica,26.oktobar! Ulaz slobodan!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" u organizaciji Educoma je skup koji okuplja preduzetnice i buduće preduzetnice. Nakon Niša, Vrnjačke banje, Kragujevca i Šapca, održaće se u Sremskoj Mitrovici. Skup će se održati u četvrtak 26.oktobra, u 18:30h, kafe Talija, Pozorište "Dobrica Milutinović". Ulaz slobodan! 

Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena, Privredne komore Srbije. Medijski pokrovitelji Skupa preduzetnica su: Moja firma, Biznis i finansije, E kapija, Ozon radio.

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Sremske Mitrovice: Vesna Stanković (Hrana produkt), Gordana Trnić (TG Hemik), Tanja Berežni (TR Kedar), Aleksandra Stojiljković (Cvećata Ubavilo), Stana Jević (Regionalna Privredna komora Sremska Mitrovica) i Sanja Alvirović kao domaćin Skupa.

Vesna Stanković osovala je  firmu "Hrana produkt" sa suprugom pre 25 godina. Firma je kroz godine rasla i sada broj preko 170 zaposlenih u tri pogona. Verujemo da će Vesna imati dobre savete za buduće preduzetnice, a i za ostale preduzetnice koje koje su krenule u preduzetničke vode.
Gordana Trnić svoju firmu, odnosno prodavnicu boje i lakova TG Hemik otvorila je 1993 godine, zašto baš boje i lakovi i kako se žena snalazi u takoreći muškoj delatnost upravo ćemo u četvrtak čuti od nje.
Sanja Alvirović je vlasnica Educom-a , centra za lični i profesionali razvoj iz Novog Sada. Educom već posluje 5 godina i iza sebe ima veliki broj organizovanih obuka, seminara, konferencija iz različitih tema koje pomažu svima da budemo bolji.
 
Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma  i uz medijsko pokroviteljstvo portala Moja firma, Biznis i finansije i portala E kapija. Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Partner Skupa je Saop doo Novi Sad, posnovni knjigovodstveni program Minimax. "Biznis ćoše" održaće se i u Kikindi (02.11.), Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12). O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici - https://www.facebook.com/Bizniscose/
 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 26. oktobra u Sremskoj Mitrovici.. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

 

Read 1671 times Last modified on Wednesday, 25 October 2017 17:42

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...