Thursday, 26 October 2017 11:37

Aleksandra Stojiljković nova u preduzetništvu, ali hrabo krči sebi poslovni put!

Written by 
Rate this item
(3 votes)

Aleksandra Stojiljković po obrazovnju ekonomista po vokaciji umetnik. Oduvek sam želela da se bavim kreativnim radom i to uspevala na ličnom nivou. Ambicija da to pretvorim u posao se rodila pre dve godine...i zvanično sa radom realizovana krajem ovog leta.

Pokušala sam da iskoristim sve ideje koje su se godinama taložile u meni i inspiraciju za stvaranje lepote primenim na nešto konkretno.Bavim se oslikavnjem i dekoracijom u širem smislu. Na venčanjima, proslavama i različitim društvenim dešavanjima pružam doprinos u vidu cvetnih aranžmana uskladjenih sa tematikom istih.Pored toga izradjujem predmete od drveta, ukrasne i sa posebnom namenom, radim redizajn starog nameštaja. Inspirišu me prostor...ljudi...priroda...ideja reciklaže...atmosfera...muzika...razgovori

UBAVILO je nastalo kao potreba za promenom...koja pojam lepote...ubavog...ne tretira kao savršenstvo, vec kao spoj nespojivog, smelu kombinaciju boja i materijala dajuci mu notu romantičnog i poneku greškicu koju prepoznajemo kao meru nas samih.
Rodjena 23.10.1973. u Backoj Topoli. Živela do 30.godine u Subotici, a potom se selim u Sremsku Mitrovicu. Majka dvoje dece...Lenke 14 i Dmitre 11.
U prostorijama radnje KEDAR na Žitnom trgu cvećarska radnja UBAVILO krci sebi put.

 

Read 1651 times Last modified on Thursday, 26 October 2017 12:09

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...