Saturday, 28 October 2017 19:10

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" okuplja preduzetnice i buduće preduzetnice - Kikinda, 02. novembra! Ulaz slobodan!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" ovog četvrtka, 2.novembra održaće se u Kikindi i okupiće preduzetnice i one koje tek planiraj da postanu preduzetnice. Skup počinje u 18:30h, Cafe Twenty (Trg Srpskih dobrovoljaca 28), ulaz slobodan! Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Medijski pokrovitelji Skupa preduzetnica su: Moja firma, Biznis i finansije, E kapija, Ozon radio i Fabrika fotografa

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Kikinde: Bojka Plavšić (Mokrinmlek), Mirna Rackov (Maca papučarica), Danijela Arađanski (Frajla), Jadranka Stupar (Proizvodnja Jadranka doo) kao i Sanja Alvirović kao domaćin skupa (Educom).

Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma. Partner Skupa je Saop doo Novi Sad, posnovni knjigovodstveni program Minimax. 
 
Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 02. novembra u Kikindi. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.
 
"Biznis ćoše" ove godine održaće se u 11 gradova. Do sada je održan u Nišu, Vrnjačkoj banji, Kragujevcu, Šapcu i Sremskoj Mitrovici.Nakon Kikinde, održaće se i u Pančevu (09.11.), Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12). O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici - https://www.facebook.com/Bizniscose/
 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

 

Read 1114 times Last modified on Wednesday, 01 November 2017 22:17

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...