Sunday, 05 November 2017 12:44

Biznis ćoše u Pančevu, četvrtak 9.novembar, ulaz slobodan!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" ovog četvrtka, 9.novembra održaće se u Pančevu i okupiće preduzetnice i one koje tek planiraj da postanu preduzetnice. Skup počinje u 18:30h, kafe restoran Kod gazda Laze (Trg kralja Patra I), ulaz slobodan! Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Medijski pokrovitelji Skupa preduzetnica su: Moja firma, Biznis i finansije, E kapija, Ozon radio i Fabrika fotografa

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Pančeva: Ema B. Stanislavljević (Restoran Kod gazda Laze), Jelena Gajić (Handmade Accessories), Slađana Pajić (Cirkon dekor)  i Sanja Alvirović (Educom Novi Sad) kao domaćin Skupa.
Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma. Partner Skupa je Saop doo Novi Sad, posnovni knjigovodstveni program Minimax. 
Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 09. novembra u Pančevu. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.
 
"Biznis ćoše" ove godine održaće se u 11 gradova. Do sada je održan u Nišu, Vrnjačkoj banji, Kragujevcu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici i Kikindi. Do kraja godine Skup preduzetnica održaće se i u Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12). O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici - https://www.facebook.com/Bizniscose/
 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

 

Read 711 times Last modified on Monday, 06 November 2017 22:15

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...