Monday, 06 November 2017 20:47

Ema B. Stanisavljević: Ljubav prema ugostiteljstvu sa svojim mužem pretvorila u biznis

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Prva naša panelistkinja iz pančeva je Ema Berna Stanislavljević. Ugostiteljstvom se bavi od 2009. godine,kada je osnovan prvi restorančić "Sokak". Osnovao ga je Emin otac, koji joj je ubrzo i prepustio posao. Od tada, Ema stiče iskustvo u konobarisanju, kulinarstvu i vodjenju posla.

U ovom poslu sam zajedno za svojim suprugom, koji takodje radi u restoranu dodaje Ema. Sokak je lepo, ali teško napredovao i prošle godine odlučujemo da našu ljubav prema ugostiteljstvu preselimo u staru kafanu "Kasinu". Restoran nazivamo "Kod gazda Laze", po imenu naseg sina Lazara. Kako kaže Ema, u ovom poslu smo totalno porodično,pa ćete tako i naći u našem meniju komplet porodične ručkove, naš ajvar, našu rakiju i organizovati neku od brojnih proslava kod nas!

Tu je i jedan mali kutak za naše najmladje ,jer naravno, svaki gazda ima svoju kancelariju pa tako ima i Laza kutak za svoje drugare.
Mnoge poslovne ljude nahranimo našim doručkom i uz osmeh ih ispratimo na posao :) Vikendom se družimo uz mužicki program, danju ispijamo kafe i smejemo se uvek :).
Read 332 times Last modified on Monday, 06 November 2017 21:24

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...