Tuesday, 07 November 2017 20:14

Neograničena snaga

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Svi znamo da nas navike dovode do uspeha. Nije ih lako menjati, ali vredi pokušati I okusiti sreću same sa sobom. Usvajanjem navika, bar jedne dovodi nas do sreće u nama I osećanja uspeha, a tada zračimo onako kako zelimo I “privlačimo” ono sto nam je potrebno za dalji put.

 

Navike su ipak samo rituali, uz dovoljno vremena I ponavljanja određnog rituala ono prelazi u našu naviku. Ipak, ima to uvek “ali”… često nam to jedino stoji na putu ka nekom cilju. Uvek kažem, vredi pokušati, jedino ćes tada znati sta se dalje desilo (kao u filmu da li je happy end ili….)

Da, puno price, a deluje lako, lako je samo za one koji nikada nisu pokušali nešto da promene ili unaprede. Opet, vredi pokušati!

Ovim putem, iako nikada, ali nikada ne odvajam muško I žensko preduzetništvo, pozivam žene preduzetnice da zajedno USVAJAMO 4 dana nove navike na Kopaoniku.

Dosta predavača će nam pokazati pravac I dati prave informacije u vezi sa poslovanjem, licni I profesionalni razvoj, a nakon toga pravac samo treba da pratimo.

Za sve ponuđeno potrebno je izdvojiti vreme I novac pre svega toga poželeti saznati nove informacije, podsetiti se nekih veština koje mogu da izmene već vašu narednu nedelju na poslu ili u nekom  privatnom odnosu. Čak iako ostanem na samo ovom objašnjenju biće dovoljno da uvrstite I primenite samo jednu stvar, ona će sigurno doprineti razvoju vaše karijere I poboljšanju poslovanja.

Vidimo se na konfereciji “Preduzetnice u akciji” na Kopaoniku od 07.-10.12.2017. a za više detalja o konferenciji u linku.

                                                                                                             Educom, Sanja Alvirović

 

Read 585 times Last modified on Wednesday, 08 November 2017 10:42

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...