Wednesday, 08 November 2017 10:42

Slađana Pajić: Ljubav, želja, podrška porodice i rad, rad, rad - je jedini recept za uspeh!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Zovem se Slađana Pajić, imam 57 godina i vlasnica sam ZR CIRKON DEKOR Pančevo, koja se bavi dekoracijom venčanja, rodjendana, raznih proslava , kao i proizvodnjom svadbenog dekora i nakita.

Radnja je osnovana 2016. godine uz pomoć sredstava za samozapošljavanje teže zapošljivih kategorija. Naime, kada sam posle 32 godine staža ostala bez posla i shvatila da me niko neće zaposliti bez obzira na iskustvo i preporuke, rešila sam da počnem da se ozbiljnije bavim nečim što mi je do tada bio hobi i velika ljubav. Krenula sam sa izradom nakita. Uz pomoć sredstava za samozapošljavanje, počela da se bavim i dekorcijom. Htela sam da tržištu ponudim nešto  jedinstveno, nešto što će biti drugačije po izgledu i po samom konceptu.
 
Evo, postojimo godinu i po dana, posao se polako razvija i širi. Nedavno mi se pridružila i ćerka, jer moja ideja i jeste bila da ovo postane mala porodična firma. Još uvek smo u fazi ulaganja, jer hoćemo da pratimo svetske trendove i da se cenom i kvalitemom, a pre svega maštovitošću izborimo za što više mesto medju konkurencijom. Ljubav, želja, podrška porodice i rad, rad, rad - je jedini recept za uspeh.
Read 858 times Last modified on Wednesday, 08 November 2017 10:53

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...