Friday, 10 November 2017 10:12

Biznis ćoše: Skup preduzetnica i budućih preduzetnica u Subotici, sreda 15.novembar, ulaz slobodan!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" održaće se u sredu 15.novembra u Subotici i okupiće preduzetnice i one koje tek planiraj da postanu preduzetnice. Skup počinje u 18:30h, kafe Klein house / social bar & art gallery (Štrosmajerova u 9), ulaz slobodan! Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Medijski pokrovitelji Skupa preduzetnica su: Moja firma, Biznis i finansije, E kapija, Ozon radio, Pančevo moj kraj i Fabrika fotografa

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Subotice: Ela Ivakić (Energomont), Jasna hajdarpašić (Jasimpex), Aleksandra Dobrin (Knjigovodstvena agencija i predsednica Udruženja privrednih društava i preduzetnika Subotica), Žužana Dekanj (Bubbles bath boutique) i Sanja Alvirović (Educom Novi Sad) kao domaćin Skupa.

Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma. Partner Skupa je Saop doo Novi Sad, posnovni knjigovodstveni program Minimax. 

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u sredu, 15. novembra u Subotici. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.

"Biznis ćoše" ove godine održaće se u 11 gradova. Do sada je održan u Nišu, Vrnjačkoj banji, Kragujevcu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Kikindi i Pančevu. Do kraja godine Skup preduzetnica održaće se i u Subotici (14.11.), Inđiji (23.11.), Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12). O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici - https://www.facebook.com/Bizniscose/
 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

 
Read 1346 times Last modified on Friday, 10 November 2017 11:53

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...