Monday, 13 November 2017 22:23

Žužana Dekanj: Mirisne šumeće kupke i sapuni su njen uspešan biznis

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Žužana Dekanj osnovala je firmu Fluffy Zsyzs Doo iz Subotice 2013 godine. Firma se bavi proizodnjom Bubbles kozmetike sapuna,šumećih  kupki, pilinga za telo i lice, sjajeva za usne, maski za kosu, šampona, krema za telo i za lice.... 

Svi proizvodi su ručno rađeni bez hemijskih dodataka,testirani u higijenskom zavodu u Subotici i imaju svoj sertifikat. Proizvodi su od potpuno prirodnih sastava, neškodljivih za Vašu kožu. Božanstvenog su mirisa, prekrasnog izgleda i zamiljivih oblika pa su iz tog razloga unikatni i specifični. 

Zbog problema sa suvom kožom, tragala sam za najpogodnijim preparatima. Utvrdila sam da mi odgovaraju jedino prirodni sapuni i kozmetika na prirodnoj bazi. U tom trenutku, kod nas nije bilo takvih proizvoda u prodaji, pa sam ih nabavljala iz inostranstva.  Puno sam tragala na raznim forumima, blogovima, čitala o prirodnim uljima, prirodnim sapunima i raznim proizvodima, i odlučila sam da napravim svoj prvi sapun, u čemu sam i uspela!  U početku sam pravila sapune i šumeće kupke samo za sebe, porodicu i prijatelje. Kako mi to nije bilo dovoljno, pretraživala sam dalje dok nisam saznala da u Budimpešti postoji škola za prirodnu kozmetiku, izradu sapuna.  Upisala sam je, trajala je šest meseci i naučila sam sve o hladnom i toplom procesu izrade sapuna, a stekla sam i diplomu, kaže Žužana i tako je počela da radi ono što voli.

Proizvodi se prodaju u Subotici ali mogu se naručiti i kupiti on line. Otkuda baš ovi proizvodi, kako je otvorila svoju prodavnicu i još mnogo toga čućemo od malde preduzetnice Žužane u sredu u kafe Klein house u 18:30h, ulaz slobodan!

 

Read 952 times Last modified on Tuesday, 14 November 2017 00:27

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...