Saturday, 18 November 2017 15:19

Biznis ćoše u Inđiji - Skup preduzetnica i onih koje tek razmišljaju da to postanu, četvrtak 23.novembar, ulaz slobodan!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" održaće se u četvrtak 23.novembra u Inđiji, kafe Corso, Vojvode Stepe 1 i okupiće preduzetnice i one koje tek planiraj da postanu preduzetnice. Skup počinje u 18:30h,ulaz slobodan! Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Medijski pokrovitelji Skupa preduzetnica su: Moja firma, Biznis i finansije, E kapija, Ozon radio, Pančevo moj kraj i Fabrika fotografa

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Inđije: Sanja Zec (Đurić doo), Zorica Petrović (Centar za neformalno obrazovanje Drugi korak), Branka Lihvarček (Vilin salaš), Radmila Mitrović (agenicja SOS In, jedan od osnivača TK Turističkog kanala) i Sanja Alvirović (Educom Novi Sad) kao domaćin Skupa.

Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma. Partner Skupa je Saop doo Novi Sad, posnovni knjigovodstveni program Minimax. 

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 23. novembra u Subotici. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.

"Biznis ćoše" ove godine održao se u 8 gradova. Inđija je deveti grad. Potom pravimo malu pauzu, jer idemo na Konferenciju "Preduzetnice u akciji" od 7 do 10.decembra. Konferencija će okupiti 100 žena, više na linku.

 I za kraj družimo se sa preduzenicama iz Beograda (14.12.) i Novog Sada (21.12). 

O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici - https://www.facebook.com/Bizniscose/

 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

 

Read 1262 times Last modified on Monday, 20 November 2017 21:23

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...