Tuesday, 21 November 2017 21:11

Sanja Zec uspešno posluje već 25 godina

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Sanja Zec vlasnica firme Đurić doo iz Inđije dugi niz godina se bavi trgovinom. Trenutno imaju svoju prodavnicu kozmetike i parfimeriju, Sanja pomaže i suprugu koji drži poslastičarnicu. 

Firma "Djurić" posluje od 1992 godine prvo kao preduzeće na veliko i malo za prodaju  sredstava  za zastitu bilja, a od 1998.god se preorijentiše na  maloprodaju kozmetike, parfema i  proizvoda za frizerske salone.

Sanja je prva od četri panelistkinje čiju ćemo preduzetničku priču slušati na Skupu preduzetnica "Biznis ćoše" u četvrtak 23.novembra u Inđiji, kafe Corso, (Vojvode Stepe 1) Dobrodošle su sve preduzetnice i one koje tek planiraj da postanu preduzetnice. Skup počinje u 18:30h,ulaz slobodan! Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ako želite da poboljšate svoje posloavanje ili tek krećete u preduzetničke vode predlažemo vam da se družite sa nama na Konferenciji "Preduzetnice u akciji" od 7 do 10.decembra. Detalje o Konferenciji na linku.

 

Read 592 times Last modified on Wednesday, 22 November 2017 11:10

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...