Tuesday, 12 December 2017 10:19

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" okuplja preduzetnice i buduće preduzetnice - Beograd, četvrtak 14.decembar! Ulaz slobodan!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Skup preduzetnica "Biznis ćoše"  u organizaciji Udruženja Educom održaće se u četvrtak 14.decembra, restoran M:eating, Vlajkovićeva 8 i okupiće preduzetnice i one koje tek planiraj da postanu preduzetnice. Skup počinje u 18:30h, ulaz slobodan! Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Beograda: Tatjana Milivojević (Đavoličići), Bojana Rokvić ( Restoran Kabezza), Branislava Simanić (Privredna komora Srbije), Tanja Anđelković (Radio S) Miroslava Kovačević (Saop doo)  i Sanja Alvirović kao domaćin Skupa.

Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena, Privredne komore Srbije. Medijski pokrovitelji Skupa preduzetnica su: Moja firma, Biznis i finansije, E kapija i Fabrika fotografa.

Beograd je deseti grad u kojem će se održati Biznis ćoše. Od septembra meseca od kada je počela realizacija Skupova okupili smo preko 400 žena u 9 gradova: Niš, Vrnjačka banja, Kragujevac, Subotica, Pančevo, Kiinda, Sremska Mitrovica, Inđija i Šabac.

Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma  i uz medijsko pokroviteljstvo portala Moja firma, Biznis i finansije i portala E kapija. Prijave na mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici - https://www.facebook.com/Bizniscose/
 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.

Ovom prilikom pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da nam se pridruže u četvrtak, 14.decembra u Beogradu.. Na Skupu će čuti iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.

Prošlog vikenda održana je i Prva konferencija “Preduzetnice u akciji” na Koaponiku, takođe podržana kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena od Razvojne Agencije Srbije I Privredne komore Srbije, a u organizaciji Educoma. Konferencija je okupila pre 30 žena , preduzetnica iz svih gradova Srbije I pokazala da edukacija, umrežavanje su idealan spoj za razvoj privrede u našoj zemlji. Konferencija teži da postane tradicionalna I održavaće se svake godine za Ski opening na Koaponiku.

Budi i ti uspešna poslovna  priča!

 

Read 1037 times Last modified on Wednesday, 13 December 2017 10:49

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...