Friday, 26 January 2018 12:32

Vreme je da promenite svoj život - Obuka javnog nastupa u Novom Sadu i Beogradu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Uspeh jedino zahteva vašu svesnost i da svoje ciljeve ostvarujete kada ste im dorasli. Veštine su te koje nas čine doraslim u ostvarivanju svojih ciljeva. Počinjemo sa unapređenjem veština – JAVNI NASTUP I GOVORNIŠTVO! Obuka će se održati u Novom Sadu u subotu i nedelju, 10. i 11. februar 2018.godine od 10h-18h, u prostorijama Educom-a (Novosadski sajam). U Beogradu vikend 03. i 04. mart 2018.godine. Januarski popust od 50%!

Kome je potrebna veština javnog nastupa i govorništva? Studentima, govornicima, prezentatorima, promoterima proizvoda, preduzetnicima, advokatima, sudijama, menadžerima, direktorima, SVIMA!

Da bi savladali sebe i postali uspešni u javnom govoru proći ćemo kroz teme kao što su:

- šta sve treba da znate o govoru

- kako se pripremati

- kontakt sa publikom

- kako dobro govoriti i nastupati

- kako brzo razmišljati

- kako imati ubedljiv govor

- komuniciranje sa publikom i sagovornicima

- govori u posebnim prilikama

- intervjui i govori pred kamerama

- kako savladati tremu

- dikcija, vremnska kontrola, izlazak na scenu i hod, kontrola glasa...

Da bismo u svojim poslovnim i privatnim prilikama zablistali potrebna je priprema za javni nastup, ne sme da se ostavi za sam nastup ili par minuta pre. Mora da uključuje dugoročnu, kratkoročnu i neposrednu pripremu.

Obuka podrazumeva interaktivan rad. Nakon obuke ste samopouzdan govornik koji je ovladao govorničkim veštinama.

Kroz obuku će vas voditi Sanja Alvirović, osnivač Educom-a centra za lični i profesionalni razvoj, sa dugogodišnjim iskustvom u javnom izlaganju, radeći 12 godina u medijima. Iza sebe veliki broj uzetih i datih intervjua, vodjenje radio i tv emisija, održavanje škole preduzetništva, panel diskusije, obuke javnog nastupa. Samo neke od ovih situacija su dovele do toga da uspešno obavlja pregovore u poslovima kao i da sprovodi praktične obuke potrebne svakom pojedincu ove planete.

Pokloni se i počni!

Prijave možete slati na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj +381 65 40 80 106

 

Read 720 times Last modified on Friday, 26 January 2018 12:48

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...