Friday, 08 June 2018 13:38

Radionica “MOGU JA, MOŽEŠ TO I TI” predavača Pipi Mile Dragice sutra u Beogradu

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Nova radionica “MOGU JA, MOŽEŠ TO I TI” predavača Pipi Mile Dragice održaće se u Beogradu sutra  09. juna 2018. od 13:45 do 18:00, u BELGRADE CITY HOTEL-u. Još imam mesta tako da se i danas možete prijaviti. Previđene pauze: 15:00- 15:10, 16:00 - 16:20, 17:00 -17:10.

Mudrost svesnosti o zdravlju, ljubavi, vremenu, finansijama, odnosima i karijeri (kreacije) je uvek najvažnija tema. Na radionici ćemo raditi SA ČISTIM ENERGIJAMA i ČISTIM ZNANJEM- POJASNIĆEMO APSOLUTNU VEZU i DODIR SA JEZGROM.

Zato, radićemo praktičnu pisanu formu transformacije problema sa detaljima i pojedinostima (za sve vas koji već posedujete knjigu SOPSTVENA ODGOVORNOST ZA SEBE, obavezno je ponesite sa sobom. I svi ponesite običnu olovku, gumicu, jednu praznu svesku i dve vrste bojci- crvenu i crnu).

Takođe ćemo raditi i demonstraciju prisutne pojedinačne lične energije sa detaljima inicijacije i radićemo meditativno stanje čiste moći.

Radionica se radi po jedinstvenom Univerzalnom Znanju (Apsolutnosti) o ljubavi i odgovornosti koje je samog predavača dovelo do velikih pobeda.

Mnogi je već poznajete po knjigama: “PUT SATKAN OD SVETLOSTI”, “ČAROBNOST TRANSFORMACIJE IZ MINUSA U PLUS”, “ČAROLIJA MOGA DEDE” i „SOPSTVENA ODGOVORNOST ZA SEBE“.

Neki su se upoznali sa Milom preko tekstova iz raznih časopisa (novina), a neki je poznaju sa malih ekrana, ili pak su je upoznaali na nekom od njenih prethodnih predavanja i seminara. Takođe je mnogi poznaju sa you tube kanala Pipi Mila Dragica, a neki je poznaju po njenim umetničkim delima ili po čudima isceljenja same sebe i sposobnostima u isceljenju drugih, kao i pomoć drugima u sazrevanju i uvid u Istinu. Sve su to njene pobede. Priznaćemo da je velika pobeda pobediti bolest zvana rak sa metastazama, onda kada lekari saopšte da imaš još samo nekoliko meseca života. Pobeda je najvažnija i ta pobeda nije samo izlečenje, već je to jedna kompletna mudrost o ljubavi i odgovornosti koja danas živi u njoj samoj.

Na radionici se upoznajete sa Istinom, energijama i ispravnim dejstvima. Naučićete da prepoznate koje energije ne služe i šta činiti sa njima. Ovakvim spoznajama (čistim Znanjem) postajete odgovorni za sopstveno ponašanje, a time ćete lakše moći da stvarate sopstveni sklad ljubavi (ravnotežu). Sklad to jest ravnoteža energije je nešto najvažnije za napredak i samu ljubav uopšte.

Za sva vaša pitanja stojimo na raspolaganju.

Prijave i informacije na mejl: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prijavite se i povedite sa sobom i sebi drage ljude. Vidimo se i hvala na poverenju.

Read 2997 times Last modified on Friday, 08 June 2018 13:54

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...