Monday, 23 July 2018 13:23

Iskoristite letnji popust, naučite jezik po Lozanovom metodu!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Tokom jula i avgusta pripremili smo za Vas letnji popust na učenje engleskog jezika po Lozanovom metodu, a koji radimo po licenci Mogi škole stranih jezika iz Beograda. Pre upisa možete doći na PROMO ČAS ili na testiranje kako bih se uputili u naš način rada po kojem ni jedna škola jezika u Novom Sadu ne radi.

Najbrža, najjednostavnija i najefikasnija metoda za učenje stranih jezika po nobelovcu doktoru Georgiju Lozanovu. Uz pomoć Lozanovog metode strani jezik učite minimum 5 puta brže, štedite i vreme i novac, a strani jezik garantovano progovarate!

Metoda po dr Lozanovu opisana je kao najuspešnija metoda u celom svetu. Po metodi doktora Lozanova strani jezik učite minimum 5 puta brže i štedite 5 semestara.

SADA I U NOVOM SADU I TO U EDUCOM-U!

Svako na ovom svetu je sposoban da savršeno nauči i progovori bilo koji strani jezik, u bilo kom periodu svog života. I to na najlakši, najbrži i najzanimljiviji način. To je ono u šta mi verujemo i šta nas pokreće.

Škola stranih jezika Mogi Beograd postoji već 14 godina i predstavlja jednu od najinovativnijih škola stranih jezika u Srbiji. Mogi je pionir u mnogim inovacijama koje su vremenom postale standardna ponuda većine škola u Srbiji. Sada dragi naši novosađani imate priliku da i vi učite po radu i metodu Mogi škole.

Kursevi stranih jezika u našoj školi biće uvek drugačiji, lični, jednostavni za razumevanje, interaktivni, i „najlepša obaveza na kraju ili u toku Vašeg dana“. Ono što za Vas predstavlja pravu vrednost, za nas je pravi izazov!

Tokom dugog postojanja Mogi škola razvila je formulu brzog i jednostavnog učenja stranih jezika po kojoj će se raditi i kod nas. Učenje stranih jezika unapređenom Mogi metodom pokazalo se kao najbrži i najuspešniji način za učenje stranih jezika. Učenje stranih jezika bez gramatike, pomoću mapa uma, ubrzava usvajanje jezika od 5 do 7 puta brže i do 100 puta efikasnije! Info na 065/40 80106

 

Read 457 times Last modified on Monday, 23 July 2018 13:33

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...