Tuesday, 28 August 2018 12:48

I tokom septembra popust na učenje engleskog i nemačkog jezika po Lozanovom metodu!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Zbog velikog interesovanja letnji popust na učenje engleskog i nemačkog jezika po Lozanovom metodu se nastavlja. Educom škola jezika radi po licenci Mogi škole koja već 14 godina radi po Lozanovom metodu. Pre upisa možete doći na PROMO ČAS ili na testiranje kako bih se uputili u naš način rada po kojem ni jedna škola jezika u Novom Sadu ne radi.

Najbrža, najjednostavnija i najefikasnija metoda za učenje stranih jezika po nobelovcu doktoru Georgiju Lozanovu. Uz pomoć Lozanovog metode strani jezik učite minimum 5 puta brže, štedite i vreme i novac, a strani jezik garantovano progovarate! Metoda po dr Lozanovu opisana je kao najuspešnija metoda u celom svetu. Po metodi doktora Lozanova strani jezik učite minimum 5 puta brže i štedite 5 semestara.

SADA I U NOVOM SADU I TO U EDUCOM-U!

Svako na ovom svetu je sposoban da savršeno nauči i progovori bilo koji strani jezik, u bilo kom periodu svog života. I to na najlakši, najbrži i najzanimljiviji način. To je ono u šta mi verujemo i šta nas pokreće.

Škola stranih jezika Mogi Beograd postoji već 14 godina i predstavlja jednu od najinovativnijih škola stranih jezika u Srbiji. Mogi je pionir u mnogim inovacijama koje su vremenom postale standardna ponuda većine škola u Srbiji. Sada dragi naši novosađani imate priliku da i vi učite po radu i metodu Mogi škole.

Kursevi stranih jezika u našoj školi biće uvek drugačiji, lični, jednostavni za razumevanje, interaktivni, i „najlepša obaveza na kraju ili u toku Vašeg dana“. Ono što za Vas predstavlja pravu vrednost, za nas je pravi izazov!

Odrasli jedan nivo jezika mogu da nauče za dva i po meseca, dok deca uče 9 meseci po programu koji je najprihvatljiviji za njih. Termini su radnim danima i vikendom u prepodnevnim i poslepodnevnim časovima, a sve prilagođeni vašem terminu!

UČENJE JEZIKA PO LOZANOVOM METODU KOD DECE

Naš princip je usmeren „ka“ a ne „od“ deteta.Dete će kroz igru imati priliku da vidi učenje na drugačiji način i da doživljava stvari na drugačiji način. Tu nema mesta za reči „moraš“, „ne smeš“, „ne znaš“.

Detetu je, na taj način, učenje jezika izazov a ne nerešiv zadatak. Naš metod se zasniva na Lozanov metodi odnosno na mapama uma. Deca pomoću crtanja, slušanja muzike, gledanja crtanih filmova i raznih igrica koje osmišljavamo specijalno za njih, uče kako da stvaraju sopstvene asocijacije kao bi što lakše usvojili nove stvari.

U našoj školi se mi prilagođavamo svakom detetu, vodeći računa o njegovim interesovanjima i kompetencijama. Ako je Vaše dete sluhista i najbolje pamti slušajući stvari, stavićemo akcenat na slušanje muzike I gledanje crtaća na stranom jeziku. Ako je Vaše dete vizuelni tip, akcenat će biti na crtanju I na slikama. A, ako je Vaše dete kinestetičko–taktilni tip, pružićemo mu sadržaj koji stvarno može da iskusi sopstvenim rukama i pokretima celog tela.

Tokom dugog postojanja Mogi škola razvila je formulu brzog i jednostavnog učenja stranih jezika po kojoj će se raditi i kod nas. Učenje stranih jezika unapređenom Mogi metodom pokazalo se kao najbrži i najuspešniji način za učenje stranih jezika. Učenje stranih jezika bez gramatike, pomoću mapa uma, ubrzava usvajanje jezika od 5 do 7 puta brže i do 100 puta efikasnije! Info na 065/40 80 106.

 

Read 2811 times Last modified on Tuesday, 28 August 2018 13:25

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...