Friday, 25 January 2019 16:19

Seminar "Veština javnog govorništva - šta javni nastup čini uspešnim" 9. i 10. februara

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Svaki dan je prilika da nešto učinite i da učinite život boljim!

Naš govor pokreće magiju. Sklad u našim mislima daje nam dobro i magično izražavanje. Uživanje i znanje kako se pripremiti za prezentaciju, govoru pred masom, odgovoriti izazovima ne čini samo izrečena reč već i naš govor tela, umeti slušati a čuti, prepoznati naše sagovornike i odrediti njihove uloge u razgovoru, sve ovo od nas čini govornika kome se realno može diviti na veštini.

Svi sve mogu, a da li hoce?

Kroz obuke, mi se i povezujemo kroz upoznavanje, razmenjujemo energije, ostvarujemo potencijal, izgrađujemo ili nadograđujemo svoje samopouzdanje. Samopouzdanje nastaje tako što svaki dan sebi dokazujemo da možemo sebi da verujemo, a kada sebi verujemo, veruju nam i drugi.

Kroz dvodnevnu obuku o javnom nastupu odnosno dobroj komunikaciji zajedno ćemo proći o svemu što je važno za dobar govor, javni nastup, postavljanje sebe u određenim situacijama zadržavajući lični pečat. Vežbaćemo dikciju, ona je veoma važna kako bi naša svaka reč imala pravo značenje naših misli i težinu izrečene reči. Da, naravno pričaćemo o čuvenoj tremi koja od nas stvara ono što ne treba, a može da se drži pod kontrolom.

Niko do sada, ko je prošao obuku nije izašao sa umanjenim znanjem, samo je mogao da izađe sa novim saznanjem kako može već sutra da bude bolji govornik u svom okruženju.

Ovo je prilika za rast i sreću! Poklonite sebi seminar i izađite kao osoba koja ostvaruje svoj potencijal!

Ako Vas zanima više i imate pitanja bilo koja vezana za seminar, budite slobodni i pozovite Educom na kontakt telefon 065/ 40 80 106 (to je prvi kontakt u komunikaciji koji ostvarujemo) ili pisite ako vam je lakša pisana komunikacija na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Seminar vodi Sanja Alvirović.

Vidimo se 09. i 10. februara u Novom Sadu, hvala na dosadašnjem poverenju! Čekam vas!

 

Read 1086 times Last modified on Friday, 25 January 2019 17:06

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...