Monday, 28 January 2019 10:50

Popusti do 50% na grupne kurseve engleskog i nemačkog jezika!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

Tokom februara meseca Educom škola jezika pripremila je sjajne popuste za učenje jezika po Lozanovom metodu. Uz naše učenje najviše ćete razviti konverzaciju i završiti jedan nivo za dva i po meseca. Na grupno učenje radnim danima, popust iznos 40%, a vikend grupe imaju još već popust,50%! Sa ovim popustom uštedećete više od 100e! 

 Želite da zaista pričate na drugom jeziku, sa stvarnim ljudima?

Ako je tako – onda je ovo kurs za vas. Verovatno i sami znate: svako znanje postaje korisno tek kada ga primenite u praksi. I kako ne biste čekali na tu priliku, dok se na vaše znanje taloži prašina, u školi Mogi smo osmislili grupni kurs stranih jezika, koji podrazumeva učenje u malim grupama.

Ono što definiše ovaj kurs, jesu kvalitet nastave (jer kod nas su „male“ grupe, zaista male – broje svega 4 do 5 polaznika), kao i posvećenost svakom polazniku i fokusiranost na njegov napredak. Kod grupnih kurseva, konverzacija je u prvom planu, i tako ispunjavamo i našu misiju: da kao naš polaznik brzo progovorite jezik koji učite.

Kako da naučite strani jezik brzo?

Da bismo taj cilj ostvarili, razvili smo jedinstvenu i najsavremeniju Mogi metodu za brzo učenje stranih jezika. Jezik učite ubrzano, pomoću mapa uma i tehnika savršenog pamćenja, oslanjajući se na vaš lični stil učenja. Ova metoda učenja, uspešno isprobana od strane više od 8.000 polaznika za poslednjih 14 godina koliko postoji Mogi škola, daje podjednako fascinantne rezultate kako na individualnoj, tako i na grupnoj nastavi.

Grupni kursevi stranih jezika u Educom školi po Mogi metodi se odvijaju u popodnevnim satima ili ređe prepodnevnim satima, dva ili tri puta nedeljno.

Za jedan ceo nivo vam je potrebno 40 školskih časova, odnosno 20 dvočasa od 90 minuta. To znači da jedan nivo prelazite za maksimalno dva i po meseca.

Zašto da se odlučite baš za ovaj kurs?

● Gramatiku učite brzo putem mapa uma

● Sadržaji su zanimljivi i visoko primenjivi u svakodnevnoj komunikaciji

● Učite iz naših autorskih udžbenika i audio i video materijala

● Nakon odslušanih svih časova, imate završno testiranje

Pozovite nas na 065 40 80 106 ili na pišite na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i naučite jezika sa nama brzo, uspešno i sada sa POPUSTOM! iskoristi priliku i već polovinom aprila završićete jedan nivo! Kod nas nema podnivoa!

 

Read 220 times Last modified on Monday, 28 January 2019 13:02

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...