Tuesday, 19 March 2019 13:59

Ne razmišljajte jednosmerno već...

Written by 
Rate this item
(0 votes)

O važnosti dobrih komunikacijskih veština i ne treba mnogo raspravljati, složićete se da nam svima pomaže efikasno komuniciranje. U subotu, 30.marta će biti održana obuka Komunikacijske veštine u Novom Sadu. Ovom edukacijom ćete dobiti kako i na koji način komuniciramo i kako nam komunikacija određuje poslovni uspeh i zadovoljstvo u poslovnom okruženju.

Većina će reći zašto bi me neko učio kako da komuniciram, ali zašto ne? Svi čujemo isto, a različito razumemo. Kako? Zašto odbijati unaprediti sebe i svoje veštine kada znamo da dobijamo ono što komuniciramo, a ne ono što zaslužujemo.

   Kroz obuku ćemo osvestiti šta je zapravo komunikacija i na koje načine možemo uticati na nju.

   Namenjena je svim zaposlenim, svima koji žele daunaprede i poboljšaju komunikaciju, usmere svoju komunikaciju.

   Kroz vežbe u pozitivnoj atmosferi ćemo proći kroz konkretne primere iz prakse.

  • Neverbalna komunikacija
  • Pozitivna i negativna komunikacija
  • Čujemo isto, a tumačimo različito
  • Nesporazumi u komunikaciji
  • Konstruktivno vođenje razgovora
  • Interna komunikacija

Trener: Sanja Alvirović

     Osnivač i direktor Educom-a, trener javnog nastupa i komunikacijskih veština. 12 godina radila na radio televiziji kao voditelj, autor emisija i direktor marketinga.

     Govorništvo je moja strast. Kada sam prvi put se prijavila na audiciju na radno mesto radio voditelj, neko tada, sa iskustvom mi je rekao da ta ljubav kad zakoračiš vise se ne gasi...ostaje u tebi. Bilo je perioda kada sam se opirala, ali definitivno je bila istina, popustila sam i prepustila se. Kroz dugogodišnje poslovanje sam uvidela veliki značaj u umetnosti dobrog govora i tako prerasta u bavljenje govorom. „Rodio“ se Educom i posvećenost obukama i stalnom svom usavršavanju i učenju.

U radu sa firmama, studentima i pojedincima u skladu sa potrebama menja se i moja uloga.

Educom se vremenom razvijao, testirao razne poslovne modele. Bilo je izazova na zahtevnim projektima. Pomažemo u poslovnom razvoju kompanija, pojedinaca kao i studentima. Bavimo se poslovnom edukacijom iz oblasti komunikacijskih veština, javnog nastupanja, prodajnih veština, pregovaranjem, govorništvom, prezentacijskih veština, lični razvoj, organizacijom događaja.

Obuku vode treneri koji su vrhunski praktičari svakodnevnom praksom vođeni i stalnim usavršavanje.

Nakon obuke Komunikacijske veštine sledi obuka Prezentacijske veštine, predviđena za april 2019.

Vaše prijave i više informacija možete izvršiti na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona: 065 40 80 106

Prijatan ostatak dana!

       Piše: Sanja Alvirović

 

Read 758 times Last modified on Tuesday, 19 March 2019 14:19

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...