Wednesday, 03 July 2019 12:56

Rezerviši sada svoje mesto u Školi jezika Educom i kreni od septembra po promo ceni ili upiši odmah i završi jedan nivo do jeseni!

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 U svetu se odavno jezici uče na brži način. Naš program je kreiran tako da ne sadrži podele na suvišne podnivoe i ne insistira na suvišnoj gramatici. Uz pomoć Mogi metode, progovorićete željeni starni jezik 5 do 10 puta brže nego tradicionalnim metodama. Educom škola jezika radi po programu Mogi škole iz Beograda i koja je svoj program rada konciprirala po Lozanovoj metodi, tačnije jezik učite po mapama fraza, u malim grupama i što je najvažnije progovarte jezik jel časove čini 90% konverzacija. Više infomacija na 065 40 80 106.

Želite da zaista pričate na drugom jeziku, sastvarnim ljudima?

Ako je tako – onda je ovo kurs za vas. Verovatno i sami znate: svako znanje postaje korisno tek kada ga primenite u praksi. I kako ne biste čekali na tu priliku, dok se na vaše znanje taloži prašina, u školi Mogi smo osmislili grupni kurs stranih jezika, koji podrazumeva učenje u malim grupama. Ono što definiše ovaj kurs, jesu kvalitet nastave, kao i posvećenost svakom polazniku i fokusiranost na njegov napredak. Kod grupnih kurseva, konverzacija je u prvom planu, i tako ispunjavamo i našu misiju: da kao naš polaznik brzo progovorite jezik koji učite.

Kako da naučite strani jezik brzo?

Da bismo taj cilj ostvarili, razvili smo jedinstvenu i najsavremeniju Mogi metodu za brzo učenje stranih jezika. Jezik učite ubrzano, pomoću mapa uma i tehnika savršenog pamćenja, oslanjajući se na vaš lični stil učenja. Ova metoda učenja, uspešno isprobana od strane više od 8.000 polaznika za poslednjih 15 godina, daje podjednako fascinantne rezultate kako na individualnoj, tako i na grupnoj nastavi. Grupni kursevi stranih jezika u školi Mogi se odvijaju u popodnevnim satima ili ređe prepodnevnim satima, dva ili tri puta nedeljno. Za jedan ceo nivo vam je potrebno 40 školskih časova, odnosno 20 dvočasa od 90 minuta. To znači da jedan nivo prelazite za maksimalno dva i po meseca.

Zašto da se odlučite baš za ovaj kurs?

● Gramatiku učite brzo putem mapa uma

● Sadržaji su zanimljivi i visoko primenjivi u svakodnevnoj komunikaciji

● Učite iz naših autorskih udžbenika i audio i video materijala

● Nakon odslušanog kursa i položenog testa, dobijate sertifikat

Kako za vas pohađanje grupnog kursa u Mogi školi može biti od izuzetne koristi?

Složićete se – lakše je biti okružen ljudima koji znaju strani jezik isto koliko i vi, a i sama nastava je u grupi dinamičnija i zanimljivija.

Osim što je finansijski isplativ (po ceni jednog individualnog kursa, moći ćete sebi da priuštite dva grupna kursa stranog jezika), rad u grupi će vas motivisati da se više trudite. Takođe, uočićete greške koje drugi polaznici prave, pa ih vi sami više nećete praviti.

Naša škola se nalazi na Novosadskom sajmu. Časovi se održavaju radnim danima, vikendom, prepodne i popodne u zavisnosti od vaših potreba. Za sada imamo 4 jezika- engleski jezik, nemački jezik, mađarski jezik i ruski jezik. Kursevi su za decu i odrasle, individualni, poluindividualni i grupni.

 

Read 8409 times Last modified on Wednesday, 03 July 2019 13:14

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...