Thursday, 03 September 2015 00:38

Besplatni promo časovi joge i u petak

Written by 
Rate this item
(0 votes)

 Besplatni promo časovi joge u Beogradu

Joga vas privlači, ali ne znate dovoljno o njoj? Voleli biste da probate neke od tehnika i sami zaključite da li je bi vam prijala ova fizička i duhovna rekreacija?

Čuli ste lepe stvari o jogi od drugih ljudi, ali više volite da se sami uverite? Pozivamo vas na besplatne promo časove joge u Beogradu, 2. i 4. septembra, na kojima ćete imati prilike da čujete sve relevantne informacije o jogi i da je odmah isporbate!

 

Možda niste znali da je Aktom Ministarstvu zdravlja Srbije iz 2008, joga, pored 15 metoda alternativne medicine, priznata kao zvanična disciplina za unapređenje zdravlja ljudi. Joga nas preobražava, uklanjajući psihičke i mentalne barijere koje blokiraju naš potencijal, ograničavajući nam život.

Preobražaj je proces koji donosi nova iskustva i interesovanja. Kako starimo, mi se stežemo i ta stegnutost okružuje naše nerve, žlezde, sistem cirkulacije, kičmu i energetske sisteme. Tako telo postaje manje efikasno, sistemi slabe, dolazi do gubljenja ili blokiranja energije. Telo postaje neosetljivo i postepeno gubi kontakt sa samim sobom, postaje stegnuto i otupelo. Stvarni kvalitet života se smanjuje, s obzirom da je kretanje na svim nivoima osnovna dimenzija života. Engleska reč disease ili bolest, bukvalno znači ne-udoban (dis-ease). Kako telo postaje manje udobno, ono počinje da otkazuje.

Vežbanjem joge održavamo fizičke sisteme otvorenim i energizovanim, što sprečava propadanje i bolesti. S obzirom da joga položaji imaju izraženo pročišćavajuće dejstvo, joga ima i visok isceljujući potencijal. Ona omogućava da, na specifičan način, stupite u vezu sa različitim telesnim sistemima jačajući i isceljujući ih. Joga nam daje mogućnost da svoje zdravlje uzmemo u vlastite ruke. Mnogi ljudi se zainteresuju za zdravlje tek onda kad ono nestane. Njima nedostaje interesovanje i sposobnost da osete svoje unutrašnje sisteme, sve dok oni ne počnu da otkazuju i dok ne postane kasno. Praktikujući jogu, možete da dobijete upozorenje o tome da je energetski rezervoar počeo da se prazni, ali isto tako, joga predstavlja i sredstvo kojim ćete ga ponovo napuniti. Preventivna moć joge, uz činjenicu da ona razvija i izoštrava osetljivost za unutrašnji odgovor, pomaže nam da otkrijemo i razumemo blagovremena upozorenja. Kroz jogu možemo da naučimo da isceljujemo sebe mnogo pre no što dođe do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Besplatni promo časovi joge u Beogradu održaće se 2. i 4. septembra, u Edocomovoj poslovnici, na Dedinju, u Miloja Đaka 26 od 18 časova. Nakon promo časova, imaćete priliku da pohađate i redovne mesečne treninge, dva puta nedeljno, a držaće ih Dragana Katić, sertifikovani joga trener. Za sve informacije i prijave, obratite se putem broja telefona 011 407 2052 ili putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read 770 times Last modified on Thursday, 03 September 2015 09:36
More in this category: Neograničena snaga »

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...