Tuesday, 03 November 2015 13:24

Kurs “JAVNI NASTUP I VEŠTINA GOVORNIŠTVA” nedelja, 22.novembar

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

Educom Vas poziva na kurseve u okviru edukativnog paketa “Veštine poslovne komunikacije”​ koje vodi Boris Teodosijević, izvršni direktor MENSA Srbija.

Prvi u nizu kurseva je kurs "Javni nastup i veština govorništva" u nedelju 22. novembra u Educom-u u Novom Sadu.

Kursevi su koncipirani tako da se prirodno nadograđuju jedan na drugi i to tako da svaki od njih razvija poseban set komunikacionih veština, a koje svoj vrhunac, pored ostalog, imaju u osposobljavanju pojedinca da stekne veliku veštinu u praktičnom bavljenju prodajom i to u najširem shvatanju tog pojma, dakle u svakoj životnoj i poslovnoj situaciji gde se “prodaja” zahteva. Bilo da je u pitanju direktna prodaja roba ili usluga, ili pak “prodaja” ideja, projekata, znanja i, na kraju krajeva, “prodaja” sebe samog, kao osnovnog nosioca svega onog što predstavljamo. Bez obzira na prirodnu nadogradnju kurseva jednog na drugi i to redosledom kojim ću ih i prikazati, kao i preporuku da se svi kursevi upravo tim redom i pohađaju, svaki kurs za sebe je jedna potpuna celina, koja u potpunosti razvija određeni set tehnika i veština, sposobnosti i znanja, te svaki polaznik može slobodno da se opredeli za jedan ili veše kurseva, nevezano za praćenje njihovog redosleda.

VREME TRAJANJA KURSA: 11:00 DO 19:00 časova sa pauzama

CENA KURSA: 6 000 DINARA

OPIS KURSA:

POLAZNICI KURSA ĆE PRAKTIČNO SAVLADATI VEŠTINE: Kako prevazići strah od javnog govora; Kako ostvariti kontakt sa publikom; Kako biti ubeljiv govornik i prezentator; Kako biti uspešan i siguran prodavac; Kako sigurno nastupati pred ljudima u svakoj poslovnom ili privatnoj situaciji.

KOME JE POTREBAN OVAJ KURS? Svima koji se bave javnim poslom, politikom, medijima, bilo da ste profesor ili menadžer, prodavac ili ugostitelj, da li vam je cilj da nastupate i govorite pred masama ljudi, upravnim odborima preduzeća, držite prodajne prezentacije grupama ili pojedincima. Praktično je u svakoj oblasti veština govorništva veoma potrebna. Sve faze kursa su propraćene praktičnim vežbama koje se ocenjuju, kako bi se sa svakim učesnikom radilo na pojedinačnim segmentima.

KOJU DOBIT IMAJU POLAZNICI KURSA? Posle završenog kursa svaki polaznik izlazi kao dobar i spreman govornik, koji je u stanju da se odlično pokaže u svakoj situaciji koja zahteva neku vrstu javnog nastupa ili govora, što predstavlja veliku merljivu korist kako za pojedince, tako i za kompanije.

Kako bi ste obezbedili sebi mesto prijavite svoje prisustvo na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona 065 40 80 106. Broj mesta je ograničen.

Read 1032 times Last modified on Saturday, 07 November 2015 12:58

Leave a comment

Unesite Vaš komentar ovde ...